發新話題

當初挽卡戰的熱誠?

[Close]
講真
當初邊班人話要開SER?

走向滅亡之路係你地搞出黎
之後成班人退卡又係你地黎
可能極少仲玩緊 1個,2個?
當初講到開SER會點點點點點 會好多人玩嫁
你地仲有面話冇人玩 話D人冇晒熱誠?

一班人話開SER都算
我最欣賞天某斬月 身為版某 唔搞好都算
完全唔諗後果就支持
管理員又~@#~@
霸某團某長到依家仲可以話 1個可以走場既game真係好難發圍 這種驚天動泣鬼神既言論
某小狼唔知你係咪咩得太勁啦 可以係到追憶同叫人玩番 冇諗過點解D人會走嫁?
同埋唔好怪落LOL到OK? 有番D良知好既

唔好又彈挑11啊 戈D野出黎大我
你勁又如何?

唔好話我馬後炮
之前你地話SER戈帖 真係講極都冇人聽
一班愚
事到如今,得閒無聊又有戈帖話D人走晒
又仲要係你班人話
真係ON7777...LOL

PS 唔係針對樓主 係針對戈班某人
      鍾意既話自行找回戈個話開SER既帖黎睇 帖名 還我卡戰SER ?

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-4-6 00:34 發表
我明白你意思  但一隻game 要HO住一個人就係好難 加上打親機大多都係誤樂 邊隻game 好玩 就會去玩  唔會因為係一隻game 要付出乜野責任 就因為咁 好多既玩家都搵到比E隻game(卡戰)更有興趣 搞到卡戰先 ...
LOL味興起D人都已經因為開ser既影響少玩左ok?
真係唔好怪啦  可能就算唔開都會因為lol而88
但係你地係前者而令到佢更早88

我打錯字都睇得明~
我有講錯咩? 我好好奇 呢個世界上有咩game 你reboot都走唔到場~?   SAO?

唔好係到又想講到開ser唔關事啦好冇?
錯都唔認
小狼都叫有歉意
你。。。。

我相信你唔知咩叫全興起
我都相信你唔知咩叫完全
我都相信你唔知咩叫dota
我什至相信你唔知咩叫分別
我更加相信你唔知咩叫教新人
都相信你唔知咩叫宣傳
仲有就係咩叫攬同咩叫品格

睇post可以睇清楚d
樓上2位都係

我完全懷疑你地唔識睇中文
付責任? 我相信冇野會唔洗付
就算係玩  假如你當殺人係娛樂 咁就唔洗付責任?係多與少既分別姐
介紹篇文你睇  最苦與最樂

妖傑你中文認真要努力dd

我相信我係係VLAN最早玩卡戈個人
戈個時候咩ETER,零時,假面,屈姬都味出現
完全冇人知卡戰係
我因為戈時睇緊死神 就係到死玩左成N耐
由一場等成10幾分鐘先開到波
去到1,2分鐘
我想信比你做得多啊下?
係之後潛左一排 先有你地出現

仲有你話關中文咩事
打字唔關中文事?
[ 但係你地係前者而令到佢更早88 ]
我相信你地唔會眼殘睇唔到啊下?

你錯咩咪付咩責任囉 問我?

你地下次回既話 可以睇明我打D野先回
唔好睇D唔睇D 之後就回人話人1999
我冇逼你回 我冇限你時
你地再咁文盲我都冇野好同你地講

你地手足多? 味開SER之前 我十年都唔見霸氣既人一次
係開完SER先成日見 之前大部分都係街人

打機既背後 D GAME要有人寫 錢要有人出
唔知你係咪戈D玩咩GAME玩老番啊
唔欣賞人心血既人啦

發新話題