發新話題

[討論] 點解cod4咁大熱,個討論版反而冷清???

[Close]
=_="...  我而家玩緊..

7600gs 竟然最靚都唔lag=_='   

amazing .
神經之手 Rainb0w !

引用:
原帖由 唯美♂奇兵 於 2007-11-12 10:49 發表
=_="...  我而家玩緊..

7600gs 竟然最靚都唔lag=_='   

amazing .
此遊戲優化極好,我的垃圾6800也能開中等質素

遲d post d圖上來                

引用:
原帖由 highhand 於 2007-11-11 08:46 PM 發表

原來仲良兄都有玩cod4
我只玩了單機...沒去玩聯機~
gow想玩聯機卻玩不到..... 囧rz

雖然佢優化好好
但唔知係唔係玩慣GRAW2關係,覺得佢人物同槍都設計得怪怪地
同埋覺佢有少少似榮譽勳章

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-11-12 13:44 發表

此遊戲優化極好,我的垃圾6800也能開中等質素

遲d post d圖上來                
得閒叫多d人上vlan 玩cod4= ="

唔知點解我部機連ip玩 , 玩玩下就俾人kick.

我連關卡都未完

呢排大作太多,塞爆我部機                 

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-11-12 22:07 發表
我連關卡都未完

呢排大作太多,塞爆我部機                 
me too =_='..

300gb 俾d game 同 movie 塞到凈番20幾gb

引用:
原帖由 張仲良 於 2007-11-12 14:16 發表

我只玩了單機...沒去玩聯機~
gow想玩聯機卻玩不到..... 囧rz
我諗呢隻會玩到
試試啦

無人做種ma
依家先100KB/S

vLan 唔夠出名..........
...........................

cod4同crysis佢邊個勁d

玩下咪知                    

我想問下...系統需求係幾多..我部廢機都唔知玩唔玩到= ="
地圖作者DeutoNight
歡迎任何WE交流(JASS也可)

我都dl緊

引用:
原帖由 ●夜○ 於 2007-11-25 02:14 發表
我想問下...系統需求係幾多..我部廢機都唔知玩唔玩到= ="
你部機咩顯卡,咩ram,咩cpu                 

發新話題