22 12
發新話題

[ ♥] 正一自私精

[Close]

[ ♥] 正一自私精

[                           ♥] 正一自私精
玩神之墓地玩到一開始就佔兩個練功房
自己死都要拎住天絕忘死錄又唔比我拎信物
靜係識公報私仇  佢問我野  我唔理佢(教佢係應份?)
我開頭有教佢, 但發現佢好Q自私先唔教!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

神之墓地个rp太大了。。。
正常人都唔会睇
你cap图啦

您個群d人都吾系好有品  果個吾知系味您分身 總知系您群

同我大大聲講話要拉我d人走  

檢討下  吾知系咪您分身㴝呢

回復 3# 的帖子

一定係佢徒弟黎。。。

教人唔係應份,
但你唔教佢而令到佢影響你叫樣衰或者時運低
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

回復 5# 的帖子

我開頭有教佢, 但發現佢好自私先唔教!

回復 3# 的帖子

定期檢討下,一定會嫁啦! 你講果條友呢, 我踼左佢嫁啦!(而點解我知邊個做,因為佢已經主動向我認左所有野[條友RC個名叫我係傻仔,哈[haha]]) 不過呢,我覺得你好好笑 ---- 因為果條友只係普通會員,又不是任何職級既管理員, 你會信佢既? [一個普通會員能代表一個群講野?] InFinite.群有D咁容易信人既群主真替InFinite.群D會員可悲!

只不過系提醒下你姐 怕影響你群聲譽

我無信到佢 佢只不過系甘系到煩我  

我系到話 你拉啦 去啦 唔好得把口

佢仲要嘈我

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2013-4-22 16:32 發表
只不過系提醒下你姐 怕影響你群聲譽

我無信到佢 佢只不過系甘系到煩我  

我系到話 你拉啦 去啦 唔好得把口

佢仲要嘈我
聲 譽.

喂你個團友屈我fd mh 然後自己走場

點計

who?? 名?

證據?

玩咩地圖?

不解釋

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

禁高興  唔好比佢停

火炎就已經5系我地團員  (名義上仲系實際上5系)
佢做25走左第2邊嫁啦(rc果邊)  我就廢事踢佢   佢中2留就留+

留黎唔踢 你知點解ge   

滅神果張 小寶之前都放過 話左佢嫁啦

松島果邊會再警告  

我就最僧挽絕信  佢地有陣時走場 我都管5到     

話就會話下 希望改善到

相信樓上

你們是獵物 我們才是獵人
個明日奈幾串下

台服菁英 ad carry

22 12
發新話題