發新話題

使用vLan [網遊加速]玩 英雄聯盟

[Close]
垃圾野,修復好??我頭先同樓上打積分就係因為用左你呢件野搞到大順風狂彈GAME彈到輸埋,整好?叼?用左之後每20秒彈一次GAME,正?好心真係整好先好放上黎,未整好放上黎跟本累人累物,我情願冇呢樣野,頭先我去美服玩,用HK1,又係200PING(我平時都係) DELAY到7下7下咁,仲要一死又係彈GAME,算點姐??未完善測試好就放上黎要我地做白老鼠??

tw ser hk1 好似無事

回復 47# 的帖子

我話同FD雙排狂彈大順風果次就係TW SER

我想講未必關vLan事呢兩日好多冇用加速既人都會有lag然後崩潰既情況
自己去睇LoL公告

回復 49# 的帖子

我知道 但可惜係一關左就五彈
可能真係甘岩

引用:
原帖由 11954207 於 2013-4-21 16:08 發表
我話同FD雙排狂彈大順風果次就係TW SER
i know
我話用加速果個要hk1 連
引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-4-18 19:56 發表

有關會出現崩潰的問題,HK1 線路已經修復.  
其它線路稍後時間更新

大家可以(HK1 線路)
在遊戲中對AI, 嘗試使用[網遊加速],是否會再出現 崩潰 .

歡迎大家使用vLan [網遊加速] 功能. ...

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
入面有講

HK1, 適合玩 台服/美服 網遊
HK2, 適合玩 台服/亞服 網遊
HK3, 適合玩 台服/亞服/大陸 網遊
BJ1,  適合大陸玩家跨網連線

回復 49# 的帖子

我去網巴用左都狂彈,我真係唔多相信唔關事..

引用:
原帖由 11954207 於 2013-4-21 16:55 發表
我去網巴用左都狂彈,我真係唔多相信唔關事..
但係我之前用都冇事

回復 54# 的帖子

你冇事唔代表人地冇事,

再加上樓上已經有好幾位使用者都出現同我同一樣的一死亡就彈GAME,我唔相信這是個別例子,我現在只是希望官方快D整好佢,唔好再比佢害我地

話明試用, 未測試好, 你地係到罵咩?
四十六樓果個, 好心你, 吾識試下得吾得先咖咩? 一泥就去打積分?

回復 57# 的帖子

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-4-19 11:11 發表
遊戲出現崩潰的現象已經修復
第1:冇人話過唔可以打積分
第2:管理員都話修理好
第3:我本身網速都係有小小問題,我見到有[網遊加速]呢樣野所以我想立刻試,而我本人都好中意打積分,但係近期都因為LAG所以狂輸,所以我睇到[網遊加速]就萌生立刻爬分既念頭
第4:我完全第唔到有[試用]兩字,假如係試用版,何不顯示出來?
第5:我知係未測試好,所以先更加想知道點解測試左咁耐都仲有咁大個漏動

引用:
原帖由 11954207 於 2013-4-21 19:24 發表

第1:冇人話過唔可以打積分
第2:管理員都話修理好
第3:我本身網速都係有小小問題,我見到有[網遊加速]呢樣野所以我想立刻試,而我本人都好中意打積分,但係近期都因為LAG所以狂輸,所以我睇到[網遊加速]就萌生立刻爬分 ...
咩野都有問題咖啦, 吾識試下得吾得先打積分?, 吾想罵戰
試用果到我睇錯之前個post 我錯

回復 59# 的帖子

你跟本唔會明白果種當你有能力上到DIAMOND但係你因為電腦LAG而停留在白金既果種悲劇
仲有假如咩野都有問題,咁你識唔識得將個問題修復好呢?而唔係發生任何事就話''咩野都有問題咖啦''

發新話題