發新話題

使用vLan [網遊加速]玩 英雄聯盟

[Close]
引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2013-4-30 15:47 發表

重點係開左VLAN之後DELAY由30 變左200幾
是否選錯線,如果你本身都已經30,就不需要加速拉.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-4-30 15:55 發表

是否選錯線,如果你本身都已經30,就不需要加速拉.
想試下姐.點知仲衰左= =

引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2013-4-30 17:58 發表

想試下姐.點知仲衰左= =

選擇適合的選路好重要, 如需求大,會添加更快的線路供大家選擇.

如果本身玩遊戲ping值好大,[網遊加速] 就幫到你.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-4-30 19:25 發表

選擇適合的選路好重要, 如需求大,會添加更快的線路供大家選擇.
如果本身玩遊戲ping值好大,[網遊加速] 就幫到你.  
我有朋友每夜晚PING都會好高.但用左個加速都一樣咁= =

其實我想知道設置果到要設置係邊 有沒有詳細教學(例圖及文字講解)好多人都唔知設置係邊個檔,可能因此而起反效果

Diablo III玩家表示用唔到

引用:
原帖由 【BY2】 於 2013-5-2 16:35 發表
其實我想知道設置果到要設置係邊 有沒有詳細教學(例圖及文字講解)好多人都唔知設置係邊個檔,可能因此而起反效果
我一開始就send唒
我3個服都有,3個一按開始就真係開到lol..
工口工口

引用:
原帖由 無名影龍 於 2013-5-2 19:17 發表
Diablo III玩家表示用唔到
如何不能用,,能詳細說明嗎?
是否不懂得開加速?

引用:
原帖由 【BY2】 於 2013-5-2 16:35 發表
如果能夠認真看1樓條教學片,應該不難.
如還明白可以看http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=579869&extra=page%3D1

或者在設置上,會認真考慮如何設計得更容易

最後希望能夠幫到你.

用左係美服個ping無低過

美服可以嗎?                 .

選左LOL 個FILE都係話" 選擇的遊戲資料夾無效"   求教

沒有可用的PoHTTP

沒有可用的PoHTTP要怎麽解決?

支持 試下國服先 國服成日140ping
vLan RcID:25553108

點解

點解 我的pohTTp只有 HK1 Hk2
而且 啟動時候 無論系台服 抑或美服 都是登錄不了 no serve
點解會咁樣?

發新話題