發新話題

乜我真係成日走場咩?????

[Close]
引用:
原帖由 文儿x 於 2013-5-22 16:28 發表
不解釋
張圖好型

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 櫻舞 於 2013-5-22 21:15 發表
大約姐...
4月尾5月頭咩dse都完啦

仲有
呢個ac係我屋企人共用,佢走場唔代表我
要分辦係未本人,睇我入場個陣打唔打hihi就知
你講晒啦
你話次次你走場唔係你都得咖啦
...
而家先5月中,1個月前咪4月lo

引用:
原帖由 靈隱寺 於 2013-5-22 21:29 發表

而家先5月中,1個月前咪4月lo
算啦  你特登開個po出黎  咁樣比哂機會都唔po你圖?
對老細唔住啦

開過個帳啦 大把人有你走場圖 .

對唔住,咁多位大佬,我而家洗心革面,俾次機會細佬

引用:
原帖由 靈隱寺 於 2013-6-2 15:38 發表
對唔住,咁多位大佬,我而家洗心革面,俾次機會細佬
1個殺人犯殺左人去坐監
係監中改過自生 出到黎叫人比次機會
你覺得人地會點答你?

台服菁英 ad carry

又未到殺人犯禁嚴重既A_A
由佢啦

我開親絕信009同007都35不re,就算自己隊走都一樣
又叫打唔到?
我唔勁,但上次用菊姬3打5,31殺215兵win完場
點可能35打唔到,
除非對面有勁人就話55都未必贏

引用:
原帖由 gundumX 於 2013-6-2 23:54 發表
我開親絕信009同007都35不re,就算自己隊走都一樣
又叫打唔到?
我唔勁,但上次用菊姬3打5,31殺215兵win完場
點可能35打唔到,
除非對面有勁人就話55都未必贏 ...
Tell me
你係唔係由55打到45就多左把吉地
              由45打到35就再多左把91
              由35戈下開始去到完場就由5殺升到31殺

純搞笑
勿認真

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2013-6-3 00:26 發表

Tell me
你係唔係由55打到45就多左把吉地
              由45打到35就再多左把91
              由35戈下開始去到完場就由5殺升到31殺

純搞笑
勿認真 ...
55果時12殺,自己出91,
45果時18殺,果心供我85,
跟住技術性打到25殺出村正有個超新手比我同果心打走,

最正係果場長宗哥同我講話:
唔夠魔+用唔到數字,唔係屠你好耐,殺數有你兩倍都得,
然後0殺45兵完場,仲係感kick我,冇記錯係叫sky唔知咩
同埋我真係成日會lag機(我機虧),成日比人話我吹

引用:
原帖由 gundumX 於 2013-6-3 18:55 發表
55果時12殺,自己出91,
45果時18殺,果心供我85,
跟住技術性打到25殺出村正有個超新手比我同果心打走,

最正係果場長宗哥同我講話:
唔夠魔+用唔到數字,唔係屠你好耐,殺數有你兩倍都得,
然後0殺45兵完場,仲係感kick我, ...
明哂

無見過樓主

老實講:同小寶寶打好難5會5走場
因為?
當佢爆哂人地D塔就會洗人泉
洗左勁耐都未G
咁既情況下真係好難5會5走場LOL

唔好走場啦樓主
  

引用:
原帖由 123213 於 2013-7-5 09:13 發表
老實講:同小寶寶打好難5會5走場
因為?
當佢爆哂人地D塔就會洗人泉
洗左勁耐都未G
咁既情況下真係好難5會5走場LOL
寶您睇下您..洗人泉#sosad#
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

發新話題