發新話題

[交流] 實力排行問題

[Close]

實力排行問題

細佬一直都有實力問題,希望有海賊王老手可以指教

最強一定係海賊王,之後既實力排名希望有老手可以將 ↓

七武海(包括前任),四皇,過億海賊,劍士,海軍現任+前上將,上世紀老手(首領.青椒 之類既老手),龍,五老星,雷神艾尼路   (仲有冇漏左D人未講?)

↑ 以上排出黎睇一睇

神龍寺NAGA-

根本就沒得比較,海賊王只系一個頭銜,都沒話拒係最強

引用:
原帖由 Aries 於 2013-5-25 14:41 發表
根本就沒得比較,海賊王只系一個頭銜,都沒話拒係最強
毫無疑問海賊王係最強(只用霸氣就有咁既實力,仲要係特登被海軍捉,如果唔係都捉佢唔到)

有冇人可以將我以上既人物整個排行出黎
神龍寺NAGA-

沒有最強只有更強,如果海賊王冇同伴拒做到海賊王咩,根本沒得比

引用:
原帖由 Aries 於 2013-5-25 15:27 發表
沒有最強只有更強如果海賊王冇同伴拒做到海賊王咩根本沒得比
垃圾廢話

海賊王只得一個,如果個個船長都有好強既同伙,豈不是個個都係海賊王?_?

點會冇得比???
神龍寺NAGA-

海賊王最強係 尾田榮一郎

四皇
海軍現任+前上將,
七武海(包括前任)
上世紀老手(首領.青椒 之類既老手),
雷神艾尼路               (雷神艾尼路   唔係過億海賊咩...你就咁講過億海賊好大範圍,七武海,四皇都係過億海賊..)
過億海賊,劍士
五老星(實力未知)

引用:
原帖由 強化傻仔 於 2013-5-25 15:49 發表

四皇
海軍現任+前上將,
七武海(包括前任)
雷神艾尼路               (雷神艾尼路   唔係過億海賊咩...你就咁講過億海賊好大範圍,七武海,四皇都係過億海賊..)
過億海賊,劍士
五老星(實力未知) ...
雷神未落過青海,所以唔算係正式"過億海賊"
神龍寺NAGA-

依家路飛係唔係勁過哂D七武海??
神龍寺NAGA-

你話過億海賊,劍士 你咁好大範圍

回復 5# 的帖子

算吧,我同你睇海賊王嘅方向唔一樣,深潛88

引用:
原帖由 強化傻仔 於 2013-5-25 15:56 發表
你話過億海賊,劍士 你咁好大範圍
路飛勁果d 但係勁唔果哂 例如暴群熊,鷹眼

引用:
原帖由 強化傻仔 於 2013-5-25 15:57 發表
路飛勁果d 但係勁唔果哂 例如暴群熊,鷹眼
小丑呢???...........
神龍寺NAGA-

引用:
原帖由 神龍寺阿含 於 2013-5-25 16:00 發表

小丑呢???...........
小丑都勁果路飛

上世紀老手(首領.青椒

唔係超勁架咩?,勁唔勁過7武海?
神龍寺NAGA-

發新話題