發新話題

[交流] 實力排行問題

[Close]
十年都唔上一次
一上就見仲見係討論邊個強邊個強
悶唔悶呀
睇ONE PIECE 就只會討論E個問題
不如討論後羅路同盟之後會點啦

回復 76# 的帖子

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

現實 物理化動漫
笑hi到我呢

引用:
原帖由 不死的金川 於 2013-6-2 20:21 發表
雷利捉到關黑胡子咩事?
E+海賊王一樣強啦
關黑胡子事? 雷利霸氣同體術強黑胡子咁多 點比
另外 黃猿移動個人個陣 要將個人變成光慢慢咁移
但係雷神係一移就移
黑胡子有實體 而且體術唔係強(唔知兩年後點)
再加上路 ...
雷利捉到黃猿呢, 只係比喻OP入面所謂光速唔好用常理推測, 姐係唔好神化
你話 雷利霸氣同體術 強過黑胡子好多!!?我就唔係好明
人地黑胡子用 霸氣同體術 都打到紅髮有所避諱, 仲要留埋傷痕
你都可以話冇料到, 咁我冇野好講啦!!

指於黃猿同雷神呢, 大家都叫光速, 你話變成光慢慢咁移
我個話你雷神打人要慢慢儲電囉 !

有果實的確係要用, 我只係針返黑胡子所講,
就因為過份依賴果實, 當冇果實既時候就會廢物一條
所以黑暗果實係所有果實克星 !
引用:
原帖由 強化傻仔 於 2013-6-2 21:36 發表
我覺得唔會有人為錢, 先去搵OP囉=.=  我睇海賊王咁耐勁多海賊都係為左出海搵錢搵op 你話唔會有人為錢, 先去搵OP-.-
搵到op就係海賊王 唔係咩-_-
我唔排除唔係冇人為左錢, 但以呢套動畫黎講
為錢去搵OP, 比人感覺好膚淺 !
引用:
原帖由 yat1243yat 於 2013-6-3 20:27 發表
人地黃猿係慢慢黎
而雷神係立刻閃過去
而黑暗果實只係掂到黑胡孑隻手先會冇能力
雷神用光速閃過去 都味反應好啦
係咪.?
以艾斯為例子呢, 當比黑胡子吸緊個陣呢,
係自然化唔到, 姐係你所謂既閃 !
加上連2年前既索隆都食到佢一下電
我唔信黑胡子會頂唔順, 其實講真一句
係空島D人太廢, 下下比佢秒
先比人感覺雷神好似無敵咁姐 !
引用:
原帖由 RoSe.YiN 於 2013-6-6 01:05 發表

唔係快唔快既問題
係你根本想郁佢之前,佢已經搞掂左你,明唔明咩叫kite?
LOL術語啊,中文意思姐係"拉打",有冇玩過ADC啊?
雷神同ADC有咩分別啊,你隻近攻想郁ADC,但係掂都未掂到ADC,就被ADC打死左
咁講你明味? ...
都係果句啦, 唔好成日神化自然系, 雷神係我眼中不過係井底之蛙
用返路飛一句, 青海大把人勁過你啦
引用:
原帖由 最終の作 於 2013-6-9 17:59 發表
十年都唔上一次
一上就見仲見係討論邊個強邊個強
悶唔悶呀
睇ONE PIECE 就只會討論E個問題
不如討論後羅路同盟之後會點啦
最少我講既野, 都叫搵到野做例子
唔係乜野, 閃埋黎秒你啦
我都可以吸你埋黎, 一拳收你皮啦

1個女帝夠做啦

只知道相生相剋        

最勁係泥泥佬,咁耐都味死A_A

樓主你問黎冇意思。

咩叫主角?就算路飛呢家勁唔過佢地 終有一日勁過

引用:
原帖由 RoSe.YiN 於 2013-6-6 01:05 發表

唔係快唔快既問題
係你根本想郁佢之前,佢已經搞掂左你,明唔明咩叫kite?

LOL術語啊,中文意思姐係"拉打",有冇玩過ADC啊?

雷神同ADC有咩分別啊,你隻近攻想郁ADC,但係掂都未掂到ADC,就被ADC打死左

咁講你明味? ...
睇到呢段想唔留言都唔得    講海賊王講到你打lol   你真係好強大  洗唔洗分埋三路加jg   再加一問 雷神係打咩位 你禁講雷神係打ad? 禁邊隻做sup???

請各會員注意自己說話的語氣

如以上討論出現任何程度之罵戰

將會根據版規處分

發新話題