發新話題

絕信自大狂

[Close]
引用:
原帖由 姦殺你媽媽 於 2013-6-29 07:52 發表
um....感我係到解釋下~第一~如果你感計我出國崩都可以gg 劍聖以經加到1千~cd5秒.....魔水5秒感諗5秒無人殺到我掛???對面沒有破魔免技哦~ 如果我換裝直爆可以嗎 ?贏到就得 10300-55??感唔叫一半?姐係你要捉 ...
團英sosad.周不時得我一個玩佐成.佢地玩d崩潰我既英嫁拉..團英萬歲...您五識出=.=?
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:
原帖由 姦殺你媽媽 於 2013-6-29 07:52 發表
um....感我係到解釋下~第一~如果你感計我出國崩都可以gg 劍聖以經加到1千~cd5秒.....魔水5秒感諗5秒無人殺到我掛???對面沒有破魔免技哦~ 如果我換裝直爆可以嗎 ?贏到就得 10300-55??感唔叫一半?姐係你要捉 ...
差d就係差d 加上過唔過一半唔係發呢個帖既原因 我係想大家知道自大狂有幾自大
你其實衰呢幾樣野
1.開口問候人 埋口串隊友
2.做主力又做唔到成績比人睇 又串隊友幫唔到手之類
3.自大 呢個帖為例 GG功勞歸義龍 你當時只係係溫泉睇緊義龍表演 但完場之後講到 完全靠你爆大本一半血先G到
以上令我睇唔過眼先發帖

關於你講既問題[換裝就可以GG?]

009RP10測試圖
計你換裝
閃鞋+9100+4國崩+35級全技能點滿(冇敵人)

咁請問人地禁言你又點開魔水呢?
假設你唔要兩把國崩換雙魔水啦
但你魔水緊又無得用1技 請問你又點G?
你保證自己開1技真係天下無敵直G冇人理?
答案

人地都唔粒你水 義龍係到都照殺埋你先走

廢事比你話我計小伊達變身既攻擊力
所以我用埋伊達送多2000全能(模擬上泉1技)直G
閃鞋+9100+4國崩+35級全技能點滿(冇敵人)

好勁?睇埋下面隻佐佐先講

佐佐開大長期過千攻 魔水一樣有

模擬當時藍色3技加96%攻擊力同佐佐成大技

玉子3技+96%

模擬玉子3技80%

閃鞋+9100+3國崩+望遠鏡+35級黃點,大技.點滿(偷爆,冇敵人)

當時藍色明顯比你更適合做主力 但你就自high咁話自己幾勁

另一條問題[問候]
你係有叫藍色唔好爆仲有閃埋 當時塔已經紅血 幾秒之後座塔比人爆左你就即刻問候人
你又記唔記得青綠色一樣比藍色搶塔 但青綠色有冇問候過藍色?最多咪單一粗口字
你覺得你自己態度完全無問題?

仲要提一提你當時你係打中路 上路我同紅色打緊
我呢個帖既內容係當日2013年6月25日大約上午9時半發生 我睇RP再打埋一堆字 間中停下 所以11點先發帖 差唔多兩個鐘前發生既事我絕對記得 我冇痴呆!唔該

最後一提 要破miss 一把神器就夠 唔好成日自大講到招失誤真係無敵好唔好?
就算加仔天生技無限一萬法力提供 一樣有人破
直爆大
開埋魔水 一樣可以整停 識法就有人破法
你試下問聲在場各位自稱廢柴又好 被指係高手又好 [菊一文字則宗.太刀] 呢把野有乜用途?
唔問就睇片

感我想問對面有咩技係殺到我呢.....????姐係比人菊一左上泉1唔會回血??????91唔會回血-,-??我無話佢地廢wor-,-只係比人搶塔(我有無話過義龍g唔到?????我有無話過我一次性gg?直爆~爆到感叫唔算?感你要感執著我無野好講(小朋友認真係就輸了我爆粗係因為我叮左n次叫左n次佢都重爆-,-點解個塔係紅血(因為我射?????????????我唔係自大~只不過令技既~開心d玩下-,-就叫自大?姐係唔通我d技係廢既/.\?對面有人出菊一-,-???你認為對面埋到我身...??長暈射程唔該計埋藍既o嘴?就算開魔水佢都係豆腐?佐佐既射程而家改左?岩岩好係正出兵位到?感我想問佢點爆呢?除非行到埋去?之後比人圍再唔係比1300射死?(雖然比我同義龍清左?????感佐佐守城唔到?唉~你自己廢技就唔好係到批評人地啦-,-有資格出聲嗎?佐佐自己都未出聲.........唉~究竟而家邊個自大d無作用又係到批評人地重要捉到正一正10300血唔夠一半呀.....成熟小小啦-,-重要感得閒係到計wor~唔通計埋對面咩技~可唔可以殺到我?技術問題?大把野係n你同我計埋佢除左法裝我諗我都無咩可能會死/.\個陣以經兩槍秒人你教我點樣死 收歛小小啦自大狂:)

回復 48# 的帖子

技術唔係問題??我睇左禁多日,見到你講句感既野我都想出反下聲
技術唔係問題既,我會玩到廢技殺到靚技? (雖然自問唔算勁)

你話人自大,你又係到串人,表達緊咩呢?自相矛盾

你話佐佐唔夠射,行埋去唔得?冇隊友識護佢咩?
你上泉一又如何,殺唔到你出技出死你都得啦,兩個4400禁+菊一磨都磨死你
但佐佐兩炮GG,人地想殺都冇時間

仲有一個問題,絕信講合作架,個個為左少少野串下人走去爭功?!反去單機啦小朋友

引用:
原帖由 姦殺你媽媽 於 2013-6-30 08:28 發表
感我想問對面有咩技係殺到我呢.....????姐係比人菊一左上泉1唔會回血??????91唔會回血-,-??我無話佢地廢wor-,-只係比人搶塔(我有無話過義龍g唔到?????我有無話過我一次性gg?直爆~爆到感叫唔算?感你要感執著我無野好 ...
你係到
自high啊? 定係想第一句比人KO?
對面有咩技殺到你?我真係唔知
但我見到有條友係義龍既幫助下都比人殺到 條友自稱上泉1技 真田3技80%閃避 伊達大技 仲要上埋9100咁囉
魔水開1技直爆唔知講唔講出來好呢?

真心問!其實你有冇讀過幼稚園?識唔識將d字分段?你睇得明唔代表其他人明
你未訓醒定未食藥 講埋D
九唔搭八既野做乜
成段野我真係唔知點答你
但我見到呢一句[佐佐自己都未出聲]我都想同你講

義龍直G都無出聲 你打得一半出乜野聲啊?

引用:
原帖由 gundumX 於 2013-6-30 09:23 發表
技術唔係問題??我睇左禁多日,見到你講句感既野我都想出反下聲
技術唔係問題既,我會玩到廢技殺到靚技? (雖然自問唔算勁)

你話人自大,你又係到串人,表達緊咩呢?自相矛盾

你話佐佐唔夠射,行埋去唔得?冇隊友識護 ...
認同
對戰絕對需要講求合作性
一隻主力 長期暴光係敵人視線裡 已經缺少左防禦 所以需要其他玩家保護
寧得罪敵人莫得罪隊友 就算六神器無隊友幫手 只會被敵人圍死

有板睇 果條友就係因為當正自己無敵咁又得罪隊友所以直G都無人幫

感我想問一個爆唔到塔殺唔到人既淨係係到吠緊d咩呢?????姐係睇唔睇好我直爆到好有問題?我同2龍爆有問題?姐係義龍直爆到咪好囉感感你出咩聲啦.......姐係個場事左定咩事呢
?都係個句認真你就輸了

回gundumX:隊友唔係唔識護係護唔到?無人有清兵技?我講緊唔係比英殺,係比兵殺唔該分清左~重有個時佐佐都自願守城???????
重有此帖已完我唔想曬時間係到同一個做唔_到野又要係到扮軍師...um邊個自大d?????

引用:
原帖由 姦殺你媽媽 於 2013-7-1 01:00 發表
感我想問一個爆唔到塔殺唔到人既淨係係到吠緊d咩呢?????姐係睇唔睇好我直爆到好有問題?我同2龍爆有問題?姐係義龍直爆到咪好囉感感你出咩聲啦.......姐係個場事左定咩事呢
?都係個句認真你就輸了

回gundumX:隊友 ...
指你吠緊定邊個?又係到玩自high啊你?
比人話自大狂就出來認屎認屁 又一味係到認叻認勁
自己衰乜都仲未知 講真你訓醒未啊 仲講G唔G到呢D問題?
你有冇睇 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=588639&page=5#pid5969079
醒下啦!唔該!

從頭到尾都係自大式回覆
已經証明到你有幾自大

仲有用下你個死人腦啦 你唔識出兵先去爆既咩? 一定要企係650個到等人出兵殺既?
佐佐都未出聲你幫佢出乜聲啊? 佐佐自願守就唔洗搶自大狂塔又搶義龍塔啦
你有冇用過你個死人腦唸野架 真係裝屎架?

最後我將自大狂所以回覆整成圖片讓大家見識自大狂有幾自大
最爆笑[姦殺你媽媽]自稱神技無人能殺或兩槍殺人結果反被殺
顯示自大狂心中永遠不死的精神 我們向這位英雄三鞠躬

只可以對你地講,
【人生總會遇見幾十萬甚至幾百萬個john34】

另外,
希望【姦殺你媽媽】唔好咁【john34】

引用:
原帖由 小雲和小吉 於 2013-6-25 20:07 發表
我都系自大狂黎。。。
我絕信未win過,
我成日系街場玩都比人屠
高科技幫到你

睇完兩邊既文法,
樓主係好好多。

引用:
原帖由 asdasd12303 於 2013-7-1 21:51 發表
高科技幫到你
我諗小吉用高科技都系輸俾我...(笑
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

野,好衰,甘话人都有..
我神手黎咖@_@

引用:
原帖由 姦殺你媽媽 於 2013-7-1 01:00 發表
?都係個句認真你就輸了

回gundumX:隊友 ...
出兵只要一個禁言同小小反應相信隊友出本禁言都救到你

發新話題