發新話題

玩對電腦攪盡腦汁電腦人數不如vs

[Close]

玩對電腦攪盡腦汁電腦人數不如vs

vs 刺激好多 對手勁好多 有無盡人數

我,不太喜歡跟人對戰 我連玩online遊戲,都不喜歡去戰場
若真的要對人,我會選擇bf

西瓜@o@™

今晚VS,不過你建主機卡到七彩

bf bad                             rs 先係皇

引用:
原帖由 masirlong 於 2013-6-28 20:24 發表
今晚VS,不過你建主機卡到七彩
你建一樣ok

回復 5# 的帖子

Vlan  依架登录唔到,怎解經常咁嘅

given hacked by ddos

依家邊段時間有人玩VS??我想玩

night i vs u
,

引用:
原帖由 hst_edward 於 2013-6-26 23:35 發表
vs 刺激好多 對手勁好多 有無盡人數
但我本人就唔係咁LIKE你玩VS o既習慣,只係喺一個位用狙CAMP,如果大家唔行就冇野玩,但行嚟搵你一定唔夠你定位伏擊,同你玩過幾次都係咁,心裡只有兩個字「冇引」。
只是真心說話,並無惡意,因為如果一班人玩VS是真的很好玩。^_^

VS先系王道 彼此增加實力

引用:
原帖由 pethomas 於 2013-8-10 10:20 發表

但我本人就唔係咁LIKE你玩VS o既習慣,只係喺一個位用狙CAMP,如果大家唔行就冇野玩,但行嚟搵你一定唔夠你定位伏擊,同你玩過幾次都係咁,心裡只有兩個字「冇引」。
只是真心說話,並無惡意,因為如果一班人玩VS是真的很好玩。^_ ...
tell in game
i can use numerous styles to play a game

引用:
原帖由 hst_edward 於 2013-6-30 23:44 發表
given hacked by ddos
what is ddos?

Do you think Rainbow Six Vegas 2 will be popular on vLan once again?

發新話題