發新話題

[影片] 【信長影片】刺客與秒殺@Kin.

[Close]
支持影片

引用:
原帖由 SpaWN★ 於 2013-7-9 19:20 發表
普普通通 欠驚喜
服部出場之前個D圖吾夠驚喜嗎
定系快得制睇吾到

引用:
原帖由 ChungL_- 於 2013-7-9 19:21 發表
支持影片
多謝多謝

我覺得係普通一個正常街場中手嘅replay度拍出黎

係呢個情況下冇影片技術去支援,成套片就會唔好睇,或者叫悶

屎片

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-7-9 19:23 發表
我覺得係普通一個正常街場中手嘅replay度拍出黎

係呢個情況下冇影片技術去支援,成套片就會唔好睇,或者叫悶
正確d黎講系一個新手replay拍出黎
無計啦 無人教我打信=.=
街場無特別事情發生比我solo
整片吾叻
3大致命原因
不過有人話我系中手我好開心

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2013-7-9 19:25 發表
屎片
期望帶來失望的惡性循環
LOLOLOLOLOL

引用:
原帖由 屠殺黃加進 於 2013-7-9 19:26 發表

正確d黎講系一個新手replay拍出黎
無計啦 無人教我打信=.=
街場無特別事情發生比我solo
整片吾叻
3大致命原因
不過有人話我系中手我好開心 ...
唔記得講,影片係會倍大左片中玩家實力

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2013-7-9 19:25 發表
屎片
你甘樣串人 唔岩嫁
只不過系啲普通鏡頭 插地大下技+300既人黎完全見5到咩叫秒殺
人地信長岩返生,未到位接技就話人垃圾信,真系恥
仲有你認為抽我呢啲甘既實力既人 令你上位d 開心d 就繼續抽

放下所有,與世無爭,隱姓埋名,留點回憶就夠了。

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-7-9 19:28 發表
唔記得講,影片係會倍大左片中玩家實力
妖你咩
比我自high陣得吾得

引用:
原帖由 CoMboBB 於 2013-7-9 19:29 發表
你甘樣串人 唔岩嫁
只不過系啲普通鏡頭 插地大下技+300既人黎完全見5到咩叫秒殺
仲有你認為抽我呢啲甘既實力既人 令你上位d 開心d 就繼續抽 ...
?_?
發生咩事
umm 或者應該錄晒成條rp比妳睇?
隻信1路無死 系大本格離食兵 事因我地3路都比人推爆晒 得番大本
ok?
同埋我無諗過抽妳 未知從何見得我抽妳水 ??

引用:
原帖由 CoMboBB 於 2013-7-9 19:29 發表
你甘樣串人 唔岩嫁
仲有你認為抽我呢啲甘既實力既人 令你上位d 開心d 就繼續抽 ...
好心你啦,成熟d啦

人地插你,你一係用實力去作出反應,一係就咪鬼理。

人地口賤又要學人咩

Vicious circle

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-7-9 19:33 發表
好心你啦,成熟d啦

人地插你,你一係用實力去作出反應,一係就咪鬼理。

人地口賤又要學人咩

Vicious circle
關你咩事,我口賤我事,我只系話佢聽,想繼續抽就慢慢
用實力去作出反應?同佢3分?定想我出片證明我有幾勁?我唔會曬時間去證明,懂我的人不必解釋

放下所有,與世無爭,隱姓埋名,留點回憶就夠了。

引用:
你甘樣串人 唔岩嫁

一開始已講明中二 FF
咁仲想點 或者Combo大哥可以解釋
信長之野望 f13.2B入面點先系完美既秒殺

引用:
原帖由 CoMboBB 於 2013-7-9 19:36 發表
關你咩事,我口賤我事,我只系話佢聽,想繼續抽就慢慢
用實力去作出反應?同佢3分?定想我出片證明我有幾勁?
3分唔錯,團戰亦可,街場屠殺佢亦得。

前提你有料咁做,同埋人地肯接/街場同場

發新話題