發新話題

[影片] 【信長影片】刺客與秒殺@Kin.

[Close]
引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-7-9 19:37 發表
3分唔錯,團戰亦可,街場屠殺佢亦得。

前提你有料咁做,同埋人地肯接/街場同場
容我講句 我同佢d事可吾可以吾好理咁多
吾鍾意請無視

引用:
原帖由 屠殺黃加進 於 2013-7-9 19:36 發表

一開始已講明中二 FF
咁仲想點 或者Combo大哥可以解釋
信長之野望 f13.2B入面點先系完美既秒殺 ...
唔好同我裝友善,

我最憎人虛偽,街場既你把口點樣,相信大家心中知

放下所有,與世無爭,隱姓埋名,留點回憶就夠了。

引用:
原帖由 屠殺黃加進 於 2013-7-9 19:38 發表

容我講句 我同佢d事可吾可以吾好理咁多
吾鍾意請無視
我同佢算係朋友關係,我提供我嘅意見比佢,有咩問題?

引用:
原帖由 CoMboBB 於 2013-7-9 19:40 發表
唔好同我裝友善,我最憎人虛偽,街場既你把口點樣,相信大家心中知
街場妳把口系點我都知
妳份人 妳d技術
我都略知一二既

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-7-9 19:40 發表
我同佢算係朋友關係,我提供我嘅意見比佢,有咩問題?
咁請妳無視我個句

我都好想整d淺井片,有rp但係唔識整.....

引用:
原帖由 Mr.Two 於 2013-7-9 19:42 發表
可以上網搵d錄片+整片工具
功能可以自己探索下
我都淨系識少少

引用:
原帖由 Mr.Two 於 2013-7-9 19:42 發表
用fraps錄片,錄完就用剪接影片程式如Sony Vegas Pro、威力導演之類作後期。

跟住輸出影片,再upload上Youtube即可。

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-7-9 19:45 發表
用fraps錄片,錄完就用剪接影片程式如Sony Vegas Pro、威力導演之類作後期。

跟住輸出影片,再upload上Youtube即可。
講就易,做就難

引用:
原帖由 CoMboBB 於 2013-7-9 19:50 發表
講就易,做就難
講起我就燥,本身幾個月前出到片,點知又壞電腦。

OK,再整過,到整左80%,又壞電腦,仲要冇哂d Data。

依加又冇哂replay,又要由0開始,冇哂心機。

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-7-9 19:52 發表
講起我就燥,本身幾個月前出到片,點知又壞電腦。

OK,再整過,到整左80%,又壞電腦,仲要冇哂d Data。

依加又冇哂replay,又要由0開始,冇哂心機。 ...
我夠洗左3次機冇曬d RP
你又點睇

引用:
原帖由 CoMboBB 於 2013-7-9 19:54 發表
我夠洗左3次機冇曬d RP
你又點睇
有咩所謂,你場場rp都用得黎整片
個個rp一個shot咋嘛,好易有rp啦

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-7-9 19:56 發表
有咩所謂,你場場rp都用得黎整片
個個rp一個shot咋嘛,好易有rp啦
如果系個個整得,我神早出左片啦
如果1個1shot 2036都未有片

做到死20先再人抽啦

仲有個場又冇份打個d
唔好拎住我地打出黎個replay係到開post耀武揚威啦

嵐算啦 好心提醒 佢有權唔理
作者朋友還是暗暗支持好了

我E家玩信長都係hea住玩

發新話題