26 12
發新話題

[故事] 講左一句唔應該講既野

[Close]

講左一句唔應該講既野

我中2果年
對一個女仔有好感 但上學期果年 個女仔係唔中意我 (因為有一次調位 調中同佢坐之後先同大聲講話頂呢個字搞到小弟唔開心)
睇得出佢好明顯係唔中意我
唔知咩事既下學期
佢同佢D FD 特然轉哂態度 同我好左
會主動同我講話 幫我SET下個頭(當時既頭好7 )
佢第一次同我講呢D野 有時會主動同我講野 搞到我小弟N開心
我有時比人BULLYING都好 佢都叫人唔好搞我~_~
仲有一次 我想打人既時候 佢特然捉住我既手 話唔好 果陣我立刻放低我既憤怒 之後就好乖甘坐住個位 做我既小毒J
入正題了
中三果年 佢有時都會主動搵我
但有一次 佢搵我果陣講左一句野 我之後答佢 關你LUN事
之後佢十成嬲左我 DEL 我FB :hug:
到中4果陣 (姐係今年)
我地再一次邂逅當然係學校(散學禮我坐佢後面個位)
我同佢又見面 (直覺同我講 佢成日拎轉頭望我) 我再一次同佢有好感
自此之後 7月要保課 周不時都要番我的學校
唔知咩野原因 又見到佢 唔知點解我地眼神好似帶有有點兒害羞的感覺 我望佢 佢會拎頭 佢望我 我就會拎轉頭)呢個局面維持再好幾日仲係要連續甘樣
就係甘 我好想同番佢傾計 想搵番佢 想好似之前甘 但係剪左個7.7頭 搞到我冇咩信心 點算好?想溝佢 但係應該做咩好?
想講番對唔住好唔好? 求會員們幫幫手

係真心發洩唔到內心感受 藉此 我想呢度講句 我真係好想同誚聲對唔住Lsn 同理 我中意左你

NHIZ

去馬98啦
戴頭盔番學咪得

咁似我同狂三邂逅既

回復 2# 的帖子

鋒鋒~_~   要等機會吧-,-?
回復 3# 的帖子
楊國希你變態?

引用:
原帖由 [Focus]ky 於 2013-7-19 12:03 發表
鋒鋒~_~   要等機會吧-,-?
回復 3# 的帖子
楊國希你變態?
點解我變態
=3=

回復 5# 的帖子

你信長SM 

=.=去馬LO                        

中三既事唔好講對唔住。唔明點解你可以對住個女仔爆粗?
有無拎佢電話/WHATSAPP?
無就同佢傾下計,哄佢笑,拎左先。
有既話你識做。

第一.要主動同佢講對唔住.第二.愛情要珍惜.機會唔係次次有.
本團招生Rc:26314263
有意一齊玩綜合可入來。

bb你指緊我?

(*^.^*)

回復 8# 的帖子

=,=我冇佢電話同fb 仲有冇其他方法?
回復 9# 的帖子
我好後悔 我果年做既野-,-

NHIZ

引用:
原帖由 [Focus]ky 於 2013-7-23 21:43 發表
=,=我冇佢電話同fb 仲有冇其他方法?
回復 9# 的帖子
我好後悔 我果年做既野-,-
佢有無其他親密既男性fd?  無電話好難搞。
返學戈時有機會傾到計既,就唔難囉電話。

回復 12# 的帖子

我既親密女性fd有佢既電話   
呢個post就完了
NHIZ

浪子溝女
FKU=For Kill U

首先你唔好系佢望過黎既時候轉身先。
你大方d對佢微笑一下會更好。
至於犯錯。。
衰d就系,你好底死。
有乜可能對住自己喜歡既人講粗口。。
錯一次就唔好再錯。
因為機會唔系必然。
要珍惜。
唔系就會步我後塵(指既系唔珍惜機會,唔系爆粗)
→〔花x飛ぶ〕z

26 12
發新話題