17 12
發新話題

[交流] 動漫節 照舊

[Close]

動漫節 照舊

上上上年

上上年

上年

今年

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

毒                                          ....
願你亦看清楚

琴里同十香BB果張系海報??

琴里呀v_v

其實買咁多覺唔覺好阻位= ="
因為我都有成幾萬呢類野...最後大過左..就棄左唔係超鐘意個D
我覺得你去COSPLAY同人影下相...重好

依家快D去香港COSPLAY交流區..訂明年既衫

引用:
原帖由 To-波. 於 2013-7-29 21:14 發表
琴里同十香BB果張系海報??
膠POSTER

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-7-29 23:34 發表
其實買咁多覺唔覺好阻位= ="
因為我都有成幾萬呢類野...最後大過左..就棄左唔係超鐘意個D
我覺得你去COSPLAY同人影下相...重好

依家快D去香港COSPLAY交流區..訂明年既衫 ...
我都識D舊FD係有玩COSPLAY 不過我自己對COSPLAY冇咩興趣 包括睇同著
但搵一次試下都幾好既

引用:
原帖由 無撞 於 2013-7-30 00:55 發表

我都識D舊FD係有玩COSPLAY 不過我自己對COSPLAY冇咩興趣 包括睇同著
但搵一次試下都幾好既
當應下節lo

好似去日本去夏祭都穿浴衣咁...

萬聖節都扮鬼...

動漫節咪穿下動漫衣

下年我扮渣二...高成本...玩夠1萬蚊..因為今年無洗過錢

引用:
原帖由 無撞 於 2013-7-30 00:54 發表

膠POSTER
。。。琴里果個好卡哇e 幾錢

引用:
原帖由 To-波. 於 2013-7-30 02:14 發表
如果我印...相同質量 2蚊張都有~_~

大量生產先2蚊xd

但係犯法..版權問題 haha

引用:
原帖由 To-波. 於 2013-7-30 02:14 發表
4張SET $60 好似係

好多正野

引用:
原帖由 sM× 於 2013-7-30 10:26 發表

好多正野
今年比上年差..

因為好多排隊黨...個D死排隊賓賓黨...排一排賺千蚊..不過都算..

一個人排..之後有7-8個插隊...呢D排隊手法..同打尖有咩分別- -?

嘩,,買左咁多幾錢!!??真恐怖

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-7-30 15:22 發表

今年比上年差..

因為好多排隊黨...個D死排隊賓賓黨...排一排賺千蚊..不過都算..

一個人排..之後有7-8個插隊...呢D排隊手法..同打尖有咩分別- -?
要排隊架咩?_?

17 12
發新話題