發新話題

黃昏的背影

[Close]

黃昏的背影

當我照呢張 咸蛋果陣..我就突然感到呢個香港 原來仲有美麗的一面  
真係唔希望香港會無左呢啲自然生態既美麗一面
講真.我真係幾鐘意大自然  但係我又冇乜時間走去照相
咁岩就起我放工後 見到呢個咸蛋幾靚  所以我就將自然生態既靈魂停留在我相機中的

希望大家好好珍惜下大自然   盡量都唔好制造破壞生態自然行為,,你我都做得到!
事關已經就好似 大氣層都穿左喇   依家天氣都一年比一年異常     明明就依家都秋季   都仲係咁熱~ 心照啦 呢樣就~
少一個破壞者,可以讓空氣更清新  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ﹥斷水流☆ 於 2013-8-24 00:24 發表
當我照呢張 咸蛋果陣..我就突然感到呢個香港 原來仲有美麗的一面  
真係唔希望香港會無左呢啲自然生態既美麗一面
講真.我真係幾鐘意大自然  但係我又冇乜時間走去照相
咁岩就起我放工後 見到呢個咸蛋幾靚  所以我就 ...
好令.香港邊度

圖很漂亮 但圖片不足 只加3分
猶疑在似即若離之間 望不穿這暖昧的眼

引用:
原帖由 ★D0nE★ 於 2013-8-24 00:58 發表

好令.香港邊度
天水圍黎  睇唔出呢?

引用:
原帖由 ღSnsd.愛 於 2013-8-24 08:24 發表
圖很漂亮 但圖片不足 只加3分
需要幾多圖片咖..我下次會影返多啲沙龍 一次過up...  只因大自然時間 同我 時間不夾..呢張係咁岩得咁Q影到

積分仲未收到

加錯左比2樓會員
猶疑在似即若離之間 望不穿這暖昧的眼

引用:
原帖由 ღSnsd.愛 於 2013-8-24 21:33 發表
加錯左比2樓會員
you are so funny

發新話題