31 123
發新話題

[交流] 2013年 最可憐角色對決-提名期 27/8至27/9

[Close]

2013年 最可憐角色對決-提名期 27/8至27/9

2013年 最可憐角色對決-提名期 27/8至27/9

有興趣就訂閱我YOUTUBE

今次用720P高清BD畫面製作....但好容易損壞影片...

提名+評論網﹕
http://www.mysurvey.tw/s/XkHtK2bh

宣傳片(只製作左2天,所以無咩質素)

好難諗=.= 決定放棄

才人有幾可憐= = .....................
成條影片我覺得最可憐係鲁鲁修

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-8-27 08:35 發表
才人有幾可憐= = .....................
成條影片我覺得最可憐係鲁鲁修
才人又有女主又有路易絲  只不過系第2季1打10果到有點感動

引用:
原帖由 To-波. 於 2013-8-27 10:51 發表

才人又有女主又有路易絲  只不過系第2季1打10果到有點感動
係唔可憐..但係個1打10萬個係幾可憐= ="

school day 既桂言葉最可憐
人生若只如初見。

引用:
原帖由 大毛毛 於 2013-8-27 12:09 發表
school day 既桂言葉最可憐
其實本身CUT好左..但係唔記得放落去

天元不解釋

女....黑木智子

引用:
原帖由 Believe. 於 2013-8-27 13:30 發表
天元不解釋
都係既...不過男主角係唔復活女主角

算唔算可憐- -"

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-8-27 13:49 發表

都係既...不過男主角係唔復活女主角

算唔算可憐- -"
復黎有意義?你咪**粗口**搞笑啦傻仔

引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2013-8-27 19:00 發表

復黎有意義?你咪**粗口**搞笑啦傻仔
有能力唔復活...咁可憐程度低左

我覺得優子慘D

鐘意佢個兩個男角色都死左= =

回復 5# 的帖子

有幾可憐= = 係可憐都露易斯啦- -

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-8-28 02:03 發表
有幾可憐= = 係可憐都露易斯啦- -
所有釘宮作品既男主角都係可憐...我確信

Keroro軍曹  Keroro軍曹 超可憐無啦啦比人捉左做奴隸

31 123
發新話題