發新話題

[交流] 全職獵人集中貼

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]

回復 343# 的帖子

但佢都脫離左拉....你係指佢比佢哥插左支針
佢都拎返出來
佢呢幾次打果D人
實力都同佢差唔多
而佢在死前都無退縮....
雖然佢無果種勇氣去面對比自己強既人
但至少佢唔會再好似諾布果類咁....

雖然佢地D電影有少少馬虎
但係都算好架拉-.-
比著其他....出電影版都懶
唔好剩係欣賞人地既不足之處0.0
試下用好果方面去睇

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-12-10 00:54 發表
但佢都脫離左拉....你係指佢比佢哥插左支針
佢都拎返出來
佢呢幾次打果D人
實力都同佢差唔多
而佢在死前都無退縮....
雖然佢無果種勇氣去面對比自己強既人
但至少佢唔會再好似諾布果類咁....

雖然佢地D電影有少少馬 ...
喂 兄台 我係回緊你果句"反而奇犽同諾布果類...比氣場嚇都嚇死"

你家陣又話"但至少佢唔會再好似諾布果類咁." 會唔會有d矛盾?

我知佢e+拔左支針出黎 的確唔會放棄得太早 但我想指出既係佢自小既培養方式都會有少少影響吧

作者定既姐d人物定位,吾洗咁認真
選擇性回覆
(不回應的原因是層次有異)

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2013-12-10 20:37 發表
作者定既姐d人物定位,吾洗咁認真
萬能key

回復 347# 的帖子

但係佢呢家都無咁驚拉- -
佢都開始改變緊
唔係以前未打都驚
雖然佢從小就培養到咁
但佢呢家後來都變緊
咁事實佢地真係同一類人
比勁既人放出氣場嚇一嚇都真係會咁
如果係岡+會長果類.不而只會流幾粒汗
唔會咁淆-.-

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-12-11 11:00 發表
但係佢呢家都無咁驚拉- -
佢都開始改變緊
唔係以前未打都驚
雖然佢從小就培養到咁
但佢呢家後來都變緊
咁事實佢地真係同一類人
比勁既人放出氣場嚇一嚇都真係會咁
如果係岡+會長果類.不而只會流幾粒汗
唔會咁淆-. ...
佢地吾係吾識淆,而係個場合吾俾佢淆 :L
好似岡咁,佢地醒覺點主要係同伴同生靈,只要佢既同伴/(生靈)受左傷佢就會跳制,典型大男人主義,係擔任領袖既角色
選擇性回覆

期待下集!~
岡有排先醒覺...
呢家只係開始
仲有就係....果個小麥超正0.0
搞到王變哂~
原本想殺佢
都變左幫住佢..

就黎開始計劃了
一集期待一集
真係好正~_~
遲D個劇場版....有無話邊度有得睇!?
呢家覺得D蟻幾好人...其實佢地都有良心
唔係咁殘暴

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-12-19 09:47 發表
就黎開始計劃了
一集期待一集
真係好正~_~
遲D個劇場版....有無話邊度有得睇!?
呢家覺得D蟻幾好人...其實佢地都有良心
唔係咁殘暴
你都幾易俾人扼 :lol :lol
選擇性回覆

回復 354# 的帖子

點樣比人呃呀...
但我覺得個章魚.同埋果隻變色龍幾好人.....
真係唔覺得佢地係壞

回復 355# 的帖子

因為佢前世係好人 今世仲會有番小小前世既野 所以係好蟻

所以我米覺得佢地唔好咁壞囉....
反而隻貓女+隻蝴蝶賤到死
無眼睇佢地....
都唔明點解D蟻咁醒咁叻....
完全知道哂岡佢地有咩行動

點解每集都係講到佢地就行動....
而且每集個預告都比劇情好.....
呢個係作者既問題定係其他方面既問題..
真係好想講既係....個預告仲吸引過個劇情..搞到我連個劇情都唔想睇...返而想佢一連串咁出多D預告...
但係如果預告太多
又了解唔到劇情既去向
sad其實會長係米去左搵杰諾佢訓練自己!?
點解預告會好似講到佢兩個人係度特訓咁

4日重溫110集
猶疑在似即若離之間 望不穿這暖昧的眼

quote]原帖由 『莪狠殤』 於 2013-12-26 00:47 發表
點解每集都係講到佢地就行動....
而且每集個預告都比劇情好.....
呢個係作者既問題定係其他方面既問題..
真係好想講既係....個預告仲吸引過個劇情..搞到我連個劇情都唔想睇...返而想佢一連串咁出多D預告... ... [/quote]你係咪搞緊笑= =會長點會搵人訓練自己.............................

係合作X計劃,

等星期3
選擇性回覆

發新話題