發新話題

[交流] 全職獵人集中貼

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2014-1-9 19:12 發表
好慘,講到會長咁勁,點知最後
神人級境界 連R痕都做唔到 慘到用埋化武先夠做 set到敵人咁勁 仲有乜寫?
果陣(幾年前)睇漫畫真係以為作者想作到打完蟻就結局..

會長已經夠勁0.0
佢講到會長打一掌係快過d聲
咁隻王快過d咩?
快過空氣?-.-
我無言了....隻王係可以頂哂會長d招式...
都係近排先發現呢個問題....

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2014-1-12 03:44 發表
會長已經夠勁0.0
佢講到會長打一掌係快過d聲
咁隻王快過d咩?
快過空氣?-.-
我無言了....隻王係可以頂哂會長d招式...
都係近排先發現呢個問題....
先帶出一點 空氣係無特定速度= =

音速再上就光速 快得過光速既 我諗唔到

係頂都唔駛頂 由佢狂打= =仲係叉住雙手 郁都唔郁

咁如果照比例來講
佢套戲根本無得做出來~
1秒已經係慢~
光速 0.000000秒已經開始 :lol
想像得出來.但做出來就另一件事~

貓女大好

真係估唔到係杰諾同會長合作~~
但會長同杰諾係果個時候見到個場面...
剩係貓女既氣都嚇傻左-.-
夠王打@@?
呢個係一個問題~
我唔明點解個女仔會就死...

[quote]原帖由 『莪狠殤』 於 2014-1-16 19:19 發表
真係估唔到係杰諾同會長合作~~
但會長同杰諾係果個時候見到個場面...
剩係貓女既氣都嚇傻左-.-
夠王打@@?
呢個係一個問題~
我唔明點解個女仔會就死... ... [/quote
個女仔應該中左龍箭掛

呢二集都系聽旁白9up著左

唔好咁快著左
遲D仲有大把旁白~~
杰諾既實力比會長認同左~_~
預告好似真係好睇過劇集
我唔明...點解會長請杰諾<唔通杰諾真係越黎越勁?
其實唔係幾明會長點解要出錢...
馮實力我覺得佢都可以請杰諾出手~

同我預期差唔多啦....
都係十幾集到...先突入到呢PART

基露亞成家人係職業殺手....唔係殺人狂...當然要收錢做野
請佢...我相信有兩點啦....
第一就係有返咁上下年紀...實戰經驗豐富
最重要係第二點....會長想左御龍突入好耐啦

我想問點解隻蜻蜓會幫手既
人生若只如初見。

我愛奇犽

引用:
原帖由 大毛毛 於 2014-1-18 10:44 發表
我想問點解隻蜻蜓會幫手既
我都想知= = 無乜點理到佢 可能做左俘虜掛

戈隻八爪魚黎嫁嘛                       .

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2014-1-19 02:23 發表

我都想知= = 無乜點理到佢 可能做左俘虜掛
隻野,唔係比人打死左既咩-.-

你地所講果隻蜻蜓@@?
定係隻變色龍.....?
無蜻蜓w0
蜻蜓比諾布打死左...
我都唔記得有蜻蜓...存在過

發新話題