發新話題

[交流] 全職獵人集中貼

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
之前套幻影其實早就係2012上映了,香港到左7月先合作到...我諗新的)都要2014年暑假先有得睇...
1.劇情好難想像到點將佢同動畫結合埋一齊....
2.小傑覺醒左,但冇強制成長啲條制約,點夠會長級等同既人物戰鬥阿.......
又上左腦=.=.=.==.=
選擇性回覆
(不回應的原因是層次有異)

話5定剛既潛在能力好勁呢xd
其實佢根本就神化左
因為..動晝無拉拉見一見凱特比人搞到咁
就話火黎-.-
連果2個人>莫老五+諾布都嚇左一跳,仲要投降-.-果戈莫老五
你話係米痴線遲D見到會長比人殺左,會5會又火黎?
話要打10個,1打秒殺左D人

.......................................................
幾時出呀套電影,好似幾好睇咁
........................................................

5係幾好睇
係會超好睇
你叫D作者快D出比hk上影>_<

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-14 03:46 PM 發表
5係幾好睇
係會超好睇
你叫D作者快D出比hk上影>_
咁又呃到2蚊...你係得
多數落話之後好快有得係youku/youtube到有得睇
AnL.s

hk有冇得上映唔關作者了
要香港電影公區要求代理
集英版先比版權佢係香港上映(應該係咁)
btw,e區不嬲冇2蚊

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-14 14:13 發表
話5定剛既潛在能力好勁呢xd
其實佢根本就神化左
因為..動晝無拉拉見一見凱特比人搞到咁
就話火黎-.-
連果2個人>莫老五+諾布都嚇左一跳,仲要投降-.-果戈莫老五
你話係米痴線遲D見到會長比人殺左,會 ...
吾明(紅字)
小岡冇乜可能夠屈過會長......就算動漫到左後期,小岡受制約而強制性成長左之後都可以話接觸到王而不能威脅到王....
凱特係金既徒弟來 係可以追到上金既足跡,我一早估到佢吾會死.....

就算係金.富力士盡與其量都係會長比較上強.....((((金係5大念者之一
會長俾人殺好正常姐,佢年屆以120,力量不到全盛時期一半,而且王既洞悉力同慣性驚人,會長死係理所當然既事....
選擇性回覆

回復 67# 的帖子

你有無睇動漫最新果集先...
有睇就應該明
最尾莫老五姐係果戈老野...話仲未批準佢
點知剛動真格.準備出拳果時-.-
佢同諾布,已經感受到剛既威力
如果5係奇犽阻止左剛...我諗個莫老五已經死左 ((自己友殺自己友無阻止就正xd

回66#我都5會為左呢D事呃2蚊-.-
加上,對呢D咁 既動漫

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-14 21:26 發表
你有無睇動漫最新果集先...
有睇就應該明
最尾莫老五姐係果戈老野...話仲未批準佢
點知剛動真格.準備出拳果時-.-
佢同諾布,已經感受到剛既威力
如果5係奇犽阻止左剛...我諗個莫老五已經死左 ((自己友殺自己友無 ...
原來係咁既意思.==.=.=.=.所以我最喜歡的他,小岡>)<
其實如果會長所認同既12人一齊出現抗敵,我諗會長係吾會死,會長死係死在佢份自信身上,但佢份強大就係出於佢既自信,因為佢既力量就源自於心源流..............
選擇性回覆

回復 69# 的帖子

其實如果佢嚴格訓練剛同奇犽
應該好快gg隻王
剛既潛在能力-.-根本仲未有人知

之前比班fd係咁叫我睇
呢家睇左廿幾集  感覺唔錯

好想快d睇打蟻王

隻王既實力-.-真係ondog
一出世就咁屈..仲要吸人念
屈到無論
佢今日可能出pps @@

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-9-15 08:23 發表
其實如果佢嚴格訓練剛同奇犽
應該好快gg隻王
剛既潛在能力-.-根本仲未有人知
如果客觀性講番,奇犽係比較強的....因為由細到大就已經俾人訓練做殺人,而且奇犽更加係家族既接班人,只不過佢戰鬥太講求計算 冇左岡份天真 :D
選擇性回覆

岩岩睇左96 幻影旅團好強
選擇性回覆

發新話題