發新話題

[交流] 一套動畫 點樣認定邊個先係女主角?(討論偽戀)

[Close]

一套動畫 點樣認定邊個先係女主角?(討論偽戀)

一套動畫 點樣認定邊個先係女主角?

通常係WIKI 角色列表..第一個女角色就係女主角

而且接近99%

但係1%就係個套純白交響曲...動畫化之後女主角唔係愛理..搞到唔再係100%既定論

之後最近好熱既偽戀

最新個集男主角認定約定既人最少隻眼唔係藍色定青色

姐係桐崎千棘唔係約定既人XD

但係佢係角色列表..男主角之後個名就係佢..

咁套野叫偽戀..應該最後邊個先係真名之囡?
偽戀2014年1月...新番XD...動畫化XD  大家要睇XDSHAFT公司製作

出現最多唔等於女主   好似魔禁咁

男主角條女咪係女主角lo
人生若只如初見。

引用:
原帖由 大毛毛 於 2013-9-15 15:45 發表
男主角條女咪係女主角lo
你係米廢話

回復 4# 的帖子

真係好廢話=.=

回復 3# 的帖子

已笑   

你唔比得女主角無男主角既 真係 好似科學超電磁炮咁

通常女主角都係飲奶大的

引用:
原帖由 Tintin=] 於 2013-9-15 17:17 發表
你唔比得女主角無男主角既 真係 好似科學超電磁炮咁
小朋友你係米真係腦有問題

定係連動漫都唔識睇

引用:
原帖由 gundumX 於 2013-9-15 19:08 發表
小朋友你係米真係腦有問題

定係連動漫都唔識睇
只係主角變左美琴

但係男主角係變左次要角色 無話無男主角..男主角固定係當麻

而魔法禁書目錄 美琴只不過係第2女主角

第一女主角係index

笑死 隻WIND埋黎搞GAG7.7

回復 1# 的帖子

講真點解唔係愛理
我都嬲嬲地 櫻乃 都好d

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2013-9-16 02:11 發表
講真點解唔係愛理
我都嬲嬲地 櫻乃 都好d
因為個監督係學姐巨乳御姐控

你見佢搞到個男主角好鐘意巨乳..好想渣胸...我真係睇到R爆頭

明明唔同年級..好少見...都走學姐線...重點係12集入面..愛理生日完之後就其他女角變晒路人咁唔知想點

其實由頭到尾都想係愛理線...傲嬌....點解唔要傲嬌....

唉...呢套動畫因為咁樣走錯線...隻純白交響曲隻GAME 銷量同下載量大增..明顯好多人唔同意呢個方法

至古以來,都係要無視人氣而走向女主角線..純白交響曲唔跟個主流,真係唔知點樣影響未來GAL GAME動畫化既路線...

會唔會全部最高人氣既就改左個結局?

發新話題