32 123
發新話題

[交流] 好睇既動漫需要D咩?

[Close]

好睇既動漫需要D咩?

如題,要一個點既男主角
一個點既女主角
OR一D點既男主OR女主角既朋友?_?
要有咩既元素係入面?_?搞笑?熱血?
睇我個小說

好似喪女咁...唔洗靚仔靚女都可以成功

我想要一套無男女主角既動漫...睇極都唔知邊個係男女主角..其實最後根本無男女主角既動漫xd

劇情已足夠
奇策士とがめ。

引用:
原帖由 3.14 於 2013-9-20 12:45 發表
劇情已足夠
內容已足夠

現時成功動漫首先要

30%畫風畫質

10% 劇情內容

60% 神一般既想不到結局

點解內容咁低,因為現在年青人睇動漫都唔睇劇情內容,追求萌畫風...最後重要鐘意D奇奇怪怪既結局再不停亂討論...已經對現時動漫界絕望

只想要一個感人結局
睇我個小說

每套成功的動畫內都有一雙成功的胸部

成功既定義係咩先
唔統一好難討論

回復 6# 的帖子

人地邊有講成功既動漫?_?

引用:
原帖由 最終の作 於 2013-9-20 14:33 發表
人地邊有講成功既動漫?_?
做到好睇自然成功= =
你ICON 張5星卡..你抽唔抽到?

回復 8# 的帖子

好唔好睇要睇個人
咁做得到成功都要等到大家既認同既
BTW,我得張萬象咋我都唔課金等戰士UP先抽

回復 6# 的帖子

你覺我成功既動漫需要D咩?_?
睇我個小說

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-9-20 12:42 發表
好似喪女咁...唔洗靚仔靚女都可以成功

我想要一套無男女主角既動漫...睇極都唔知邊個係男女主角..其實最後根本無男女主角既動漫xd
咁樣有男有女就一定有人覺得某人係主角/_>\(除非你話寫一堆大眾臉故事)
你的喵的你的喵的你

睇左2樓一直以為講緊既係成唔成功既問題 自膠
但係講好唔好睇就真係主觀
我就鐘意睇日常 反而唔係幾鐘意戰鬥個d

需要一樣野
你睇完 覺得好睇就好睇...
個個鍾意既野都唔同
你自己覺得好睇就夠..
人地同1億去整 鬼斧神功咁都冇用 只要你自己覺得唔好睇

引用:
原帖由 最終の作 於 2013-9-20 14:50 發表
好唔好睇要睇個人
咁做得到成功都要等到大家既認同既
BTW,我得張萬象咋我都唔課金等戰士UP先抽
7-11 88蚊攻略本 抽5星卡... 諗住買4本..4隻5星開始重玩- -"
動漫成唔成功有好多方面...賺到錢又可以話成功...令人成為回憶又可以係成功

漫畫:劇情>畫風>人設>結尾
動畫:聲優>劇情>畫風>人設>結尾>bgm

32 123
發新話題