30 12
發新話題

關於我o系TheDeath既事

[Close]

回復 16# 的帖子

只有十個手指數得曬的管理員=正常
其他果D根本完全做唔到野
現在仲拉D人去佢個ser玩

無謂 為左1個ser寫咁大篇文呀
佢都冇心搞 你做乜要為佢勞心勞力
有冇聽過1句 忠忠直直 終需乞食
你比利用左呀

回復 4# 的帖子

where is your cs/TheDeath name ??? I can't found your cs JB2 online record in this image

http://thedeath.org/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=37413&extra=&page=5
引用:
KeroKero 發表於 2013-9-23 00:59:56

你唔太清楚我唔怪你
我可以肯定既係,火神鳥冇資格做管理職位

一個目中無人,以下犯上,連上頭既說話完全冇到,
你認為呢個係有能力既人?

呢幾個月,我要趕 freelance,趕 project ,想將管理既工作交比一個信任既人,結果因我既忙,可以比呢位自大既傻仔反話"無能",重要身為一位管理人員,尊卑不分咁四圍唱,呢種行為好聽D叫唔識時務,難聽D就叫___,當年vlan炒佢既人的確識睇人既真面目

就算最初既 admin制度,都唔係佢一開始提出,我地只係將呢個方案交比佢。

你話我冇效率,咁你又知唔知我地呢個星期開左幾多次會?
講真,呢家個管理員申請制度真係好難搵到有用既人,
我地想完全更改個結構,如果我地要追求所謂既"效率",改小小就 post上來,咁同唔改有咩分別?

火神鳥呢種人,係現實見唔少,但我見親呢D人既下場永遠都係失敗
知道自己錯,嘗試去改,冇問題,有得救
唔知自己錯,大家同你講,理解到,去改,冇問題,都有得救
但知道自己錯,大家同你講,理解到,死都唔改,先係最大問題,唔係你冇得救,係你跟本唔救自己

自從呢件事後,去睇一個人做唔做到高既管理職位,我唔會只睇佢所謂既"能力",要睇埋佢既態度,合作性,唔係你幾有能力,都係冇任何用處
:):):) PS:TD name: X.D:)

因為TD為左搞heat project而放棄左cs server,就係因為2個所謂垃圾高層想撈油水(個人認為donate都可以接受)
為左停止2個高層將TD步向商業化,所以我已經搵朋友一齊24小時無間斷收佢heat project檔,直到佢認真搞番CS
反對商業化 :@ :@

想問下樓上點樣無間斷法 BOMB! ?

回復 20# 的帖子

唔好扮係你做喎 無間斷狂炸
見到人地炸得咁勁 你係咪要認威先?

引用:
原帖由 tdlldie 於 2013-10-8 01:15 發表
因為TD為左搞heat project而放棄左cs server,就係因為2個所謂垃圾高層想撈油水(個人認為donate都可以接受)
為左停止2個高層將TD步向商業化,所以我已經搵朋友一齊24小時無間斷收佢heat project檔,直到佢認真搞番CS ...
其實攪CS真係搵唔到幾多錢
係依個現實現會大部份人都只會以金錢掛帥
咁樣既話TD方面點會同你再發展CS方面啊!
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

24小時無間斷 電費都蝕埋

回復 20# 的帖子

咁*障的野都做得出
請問你食左膠未

TD沒有放棄到CS
只是佢現在比較注重heat project

反對商業化?
反對商業化就要BomB[雖然我知你扮曬蝦]

引用:
原帖由 zeromoon123 於 2013-10-12 14:56 發表
咁*障的野都做得出
請問你食左膠未

TD沒有放棄到CS
只是佢現在比較注重heat project

反對商業化?
反對商業化就要BomB[雖然我知你扮曬蝦]
只要有小小人際關係, 識小小人 收下風 就知道邊個炸SER
我身為一個局外人都知邊個炸SER 你睇下你自己做緊乜...真係唔好咁無知啦 好唔好?
管理依家野真係唔適合細路仔玩... 你望下TD依加做緊乜.. 面對緊既困難係唔係單單比人炸SER?
依次攻擊已經睇得出Kero DS係無能 講完。

回復 26# 的帖子

咁我問你
你對TD做過D緊
如果你真的有能力
相信TD的情況會比之前更好
但自問你做左管理員後
點解玩家對你不滿
你到底有冇想過你自己的方針有問題
雖然Kero/DS真係某方面無能[例如:管理方面]
但一個無能的人能夠開十幾個ser已有4年[當中仲有M次比人炸ser.幾次的危機]
這點亦叫無點我會無言
而你只是單看一方面就話佢無能
咁我想問:你自己都好有能?
如果你真係有能力,TD就唔會咁亂
你一方面又話改善管理員質素
問題班管理員[唔計一早潛左水的管理員]
你批左三四星期就開始潛水
有些仲要濫權/使用外掛
你真的有能力選擇人的話
根本唔會比人嘈,*至比人封禁

比多你一話:你那種自大之心,總一日會拿你命

hi

td ser係收得皮加啦 就係識得收錢 仲有識得咩啊  租一個ser 都要分人數黎算 開20人數就要200幾   32人數就300-400  呢d同做狗有咩分別???  笑  td SER  收皮啦 唔好在開租ser比人啦 無人租你個廢ser加啦  有位好心人幫大家唔洗錢開ser               TD SER 你就收皮先啦 唔服我就ADD9我 嘈9我 我嘈得起 廢td

回復 26# 的帖子

你個ser比人炸  咩SER都會比人炸加啦  你7姐

老實講
可能有人比錢班友專炸人server
而令被炸server流失人流走去自己度
再以金錢利誘玩家購買物品去賺錢
最後令自己同炸server班友一齊得益

所以炸ser情況先咁惡劣

唔知大家有無咁樣諗過

30 12
發新話題