31 123
發新話題

中途離開遊戲系吾系叫(中離)?簡稱(走場)?

[Close]

中途離開遊戲系吾系叫(中離)?簡稱(走場)?

中途離開遊戲系吾系叫(中離)?簡稱(走場)?Black_Spider  這人在玩遊戲時中途離開遊戲
朋友們一直包庇...話佢hand機.
我想問. hand機     等於    吾系走場?
我吾理咩原因都好. 系吾系 遊戲中途離開.  就吾系叫走場先?
咁點先叫走場..真系好難介定......咁系吾系走完場話HAND機就無事?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁有陣時hang 機
都冇辦法咖
小弟都彈game 藍屏過幾次
呢d唔算係惡意走場丫

不過 最好每次彈game都自己cap張圖備案

有證據證明到真係Hand機而走場咪唔算走場囉無證據講乜都冇用   

咁如果你因為hand機而遊戲中途離開係咪會出黎自認走場先

機虧就唔好打機啦

比人話都底,仲有hand機就係機問題,唔係網,冇得佢賴,係佢錯

如果我特言Hand機我會Cap定圖證明自己唔係走場係Hand機先
再出黎開番個Post放番啲圖同道歉
因為雖然係Hand機但都係走咗場

引用:
原帖由 奔走恆. 於 2013-9-30 21:42 發表
如果我特言Hand機我會Cap定圖證明自己唔係走場係Hand機先
再出黎開番個Post放番啲圖同道歉
因為雖然係Hand機但都係走咗場
1.點hand法先 有d就好似lag咁 有d...唉 真係唔想講
2.開番個post出黎???? 咁既野都開 道歉就.....

咁你走咗場就要開番Post澄清嫁嗎廢時一陣比人當走場狗

仲有就算Hand機都係走場

硬係要向在場既玩家道歉   

引用:
原帖由 奔走恆. 於 2013-9-30 23:37 發表
咁你走咗場就要開番Post澄清嫁嗎廢時一陣比人當走場狗

仲有就算Hand機都係走場

硬係要向在場既玩家道歉   
開個post黎比人抽水咩
你地都識講 清者自清啦

鐵定的道理

有fd = 彈機
無fd = 走場

回復 1# 的帖子

聽講你都走場 有咩資格話人地呢

引用:
原帖由 ★憶月☆ 於 2013-10-1 20:48 發表
聽講你都走場 有咩資格話人地呢
有圖有真相 謝謝..

吾好聽講;  比D 料黎睇下得吾得.

引用:
原帖由 逍遙左使 於 2013-10-1 14:39 發表
鐵定的道理

有fd = 彈機
無fd = 走場
絕對認同啦.......如果.5個一齊走.佢地都可以解釋得好有道理.信我~"~....

鬼叫人地系VLAN 老屎忽. 皇馬褂... 小圈子.吾鋸你? 踢你囉~"~.

大把人照啦. 成班FD低;  有圖有真相.POST左咁耐都無人處理.就知咩事~"~

引用:
原帖由 緋雨神姬 於 2013-10-2 02:34 發表

絕對認同啦.......如果.5個一齊走.佢地都可以解釋得好有道理.信我~"~....

鬼叫人地系VLAN 老屎忽. 皇馬褂... 小圈子.吾鋸你? 踢你囉~"~.

大把人照啦. 成班FD低;  有圖有真相.POST左咁耐都無人處理.就知咩事~"~ ...
你識多少少人,平時吾走場,間吾中走返一兩場咪當你彈機
呢d人我見得多,吾知點解系要比人壓先會出現d甘既情況

引用:
原帖由 逍遙左使 於 2013-10-2 20:52 發表

你識多少少人,平時吾走場,間吾中走返一兩場咪當你彈機
呢d人我見得多,吾知點解系要比人壓先會出現d甘既情況
haha..嬴緊果陣又吾見佢hand機  XD

31 123
發新話題