19 12
發新話題

我下載左頂置既vLan CS1.6 下載(附v19下載點)

[Close]

我下載左頂置既vLan CS1.6 下載(附v19下載點)

我下載左頂置既vLan CS1.6 下載(附v19下載點) ,但係裝完晒所有野都無快捷鍵去開隻GAME VALVE 入面又唔知邊粒制係開GAME...
有無人可以解答下我?

P.S. WIN8

你指既無快捷鍵去開隻GAME 意思係無捷徑可以開game?

cstrike.exe

hl.exe -game cstrike

引用:
原帖由 Ysz 於 2013-11-6 00:12 發表
你指既無快捷鍵去開隻GAME 意思係無捷徑可以開game?
係...不論桌面同VALVE 入面...
但係裝完V19個更新檔之後直接有得run又開到GAME
引用:
原帖由 ACG01 於 2013-11-6 00:35 發表
cstrike.exe

hl.exe -game cstrike
我search 過無

cstrike.exe

hl 開完之後係第二隻game黎...

cstrike

file 入面無hl.exe

你可以入vavle個file入面cap圖放上黎睇睇?

是 hl.exe -game cstrike 不是 hl.exe

hl.exe 先做一個捷徑

捷徑->內容
加上 -game cstrike

PS: 同 Windows 8

引用:
原帖由 ACG01 於 2013-11-7 00:52 發表
是 hl.exe -game cstrike 不是 hl.exe

hl.exe 先做一個捷徑

捷徑->內容
加上 -game cstrike

PS: 同 Windows 8
加左之後得左 ! 唔該晒
好有用...但係原貼果到係米無教學?定我自己MISS左...另外..我好耐無玩唔識點加電腦,定係更新左V19之後就無得加電腦?
Thank you so much

更新左v19之後就無得加電腦...
若想與電腦對戰, 可下載v4版本
另外 本身你download果隻cs唔更新v19住都可以加電腦

引用:
原帖由 Ysz 於 2013-11-7 13:46 發表
更新左v19之後就無得加電腦...
若想與電腦對戰, 可下載v4版本
另外 本身你download果隻cs唔更新v19住都可以加電腦
理論上還是可以的-v-當然要做手腳

做手腳???試過打指令都唔得...

有無 cstrike\dlls\bot.dll
有的話gamedll "dlls\bot.dll"

有的話gamedll "dlls\bot.dll"
唔明 即係點...

http://pan.baidu.com/s/1y1KlO

「THIS VERSION NOT SUPPORT AMX MOD X OR MAY NOT SUPPORT OTHER CS 1.6 VERSION」

直接放,取代原來的 liblist.gam

DOWNLOAD完落黎放係邊度?

dir: cstrike

T_T"

19 12
發新話題