20 12
發新話題

放 SHow*- 魔王插件 & Sma

[Close]

放 SHow*- 魔王插件 & Sma

請刪帖

已放

講真..係幾好玩既~

做咩唔開

如上..........................

無可能有人收 你唔好on居 係到開post做樣

笑死
樓上係度做緊乜

我想買,但是吾知幾多錢!最好平點

樓上請三思
講真而家CS唔好話魔王 所有插件仲值錢咩

樓上
人地買唔買關你事?

垃圾插件都有人賣.......

你個腦諗下如果我係好野點會放出來呀
緊係開始冇人玩啦賺唔到錢先放出來,  買了個啲人地當你傻仔炸
實不相瞞我以前買插件都係咁樣, 買佐出去我當佢傻仔炸

引用:
原帖由 我不是丫樂 於 2013-11-17 17:40 發表
緊係開始冇人玩啦賺唔到錢先放出來,  買了個啲人地當你傻仔炸
實不相瞞我以前買插件都係咁樣, 買佐出去我當佢傻仔炸 ...
認同

大家唔好信樓主呀,比返錢我呀死昆9
面交完之後玩失蹤

引用:
原帖由 我不是丫樂 於 2013-11-17 17:40 發表
實不相瞞我以前買插件都係咁樣, 買佐出去我當佢傻仔炸 ...
睇睇下又覺得幾岩bo,,同意

引用:
原帖由 CS處理器 於 2013-11-18 14:34 發表
大家唔好信樓主呀,比返錢我呀死昆9
面交完之後玩失蹤

學雞出沒

引用:
原帖由 我不丫樂

於 2013-11-17 17:40 發表

唔該你都用下腦啦,好野就唔會放出黎
你估全世界人都好似你咁自私咩
個ser賺夠,亦唔想玩cs
咪放出黎囉

反正宜家放左,你鍾意吹就吹飽佢

仲有一句我唔明 [
買了個啲人地當你傻仔炸   買佐出去我當佢傻仔炸]你想up乜

20 12
發新話題