20 12
發新話題

放 Diablo2 / 魔王 MOD (100%自寫 包括源碼)

[Close]

放 Diablo2 / 魔王 MOD (100%自寫 包括源碼)

如題,
看到有遊戲玩家成功出售插件
有見及此 本人模仿該遊戲玩家出售插件
可短信息 詢問 查詢 留下本人聯絡方法詳談
亦可開放伺服器供測試
感謝

*** Diablo2 Mod ***
不包括 AI-MONSTER(怪物) MOD

其他
MOD 裡已包括輔助插件
Diablo2 / 魔王 MOD
儲存方式經過網上來源修改
非 MYSQL 較穩定性儲存資料

無得試玩?

look like this??????
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 3# 的帖子

仲咩咁快秒殺人

fail.
Diablo2 Mod 網上已有

儲存方式經過網上來源修改 經網上來源修改 但100%自行編寫

引用:
原帖由 銀、 於 2013-11-18 22:58 發表
fail.
Diablo2 Mod 網上已有

儲存方式經過網上來源修改 經網上來源修改 但100%自行編寫
咁都要抽我水..
你理解有問題我可以體諒

Diablo2 Mod 網上已有:
請你打開源碼仔細觀看源碼內容
睇下係咪最好既寫法
我個人重編的 Diablo2 Mod 與 原本 Diablo2 Mod 相似度 大約 60%
(包括所增加的項目 和 移除原本 Diablo2 Mod 部分項目)

100%自行編寫是指 MOD

引用:
原帖由 rs2online娘 於 2013-11-18 21:43 發表
look like this??????
你覺得重編會唔會更將內容複雜化?

你個腦諗下如果我係好野點會放出來呀
緊係開始冇人玩啦賺唔到錢先放出來,  買了個啲人地當你傻仔炸
實不相瞞我以前買插件都係咁樣, 買佐出去我當佢傻仔炸

引用:
原帖由 CS處理器 於 2013-11-19 18:52 發表
你個腦諗下如果我係好野點會放出來呀
緊係開始冇人玩啦賺唔到錢先放出來,  買了個啲人地當你傻仔炸
實不相瞞我以前買插件都係咁樣, 買佐出去我當佢傻仔炸 ...
因為我唔係開伺服器既~

喂喂應我啦又唔應 :@ :@

引用:
原帖由 a0841688 於 2013-11-19 20:03 發表
喂喂應我啦又唔應 :@ :@
已回覆你了 如果收唔到你可以短信息留低你既聯絡方法

我收用RC我回覆左你
.....................

喂喂又唔上RC快啦啦

回復 8# 的帖子

睇睇下甘次我上次打GA - -

非 MYSQL 較穩定性儲存資料

我見到笑左一笑, 銀行戶口都係MYSQL / ORACLE 做資料庫, 你話唔穩定?

20 12
發新話題