發新話題

[信長之野望] 召喚胡智健 豪狗 嵐狗 傻熙

[Close]
吹到有毅力
壓力就有
John王 -

說好的環遊世界????????
[

有心喎我3號生日 你16號同我講
?????

組隊 信8 98 ?
John王 -

引用:
原帖由 Sak01 於 2014-1-22 00:28 發表
組隊 信8 98 ?
睇下幾時搞

依排係05俾人屠緊
John王 -

我殺你阿 不過練既時間應該唔多 如果係DSE之前
?????

話說教我玩信長?
冇再練無腦主力=.=
依排街場全期轉左玩信長 =.=
John王 -

會唔會係我教你玩信長 我無玩N耐 -,-
?????

我研究緊專屬自己玩信長嘅路線
睇過好多RP但都係覺得個風格同我好唔岩
其實中段多數都係呢個落石電卷回魔手里劍版本
但係我一冇高超既閃吹箭反應 二以我技術又唔足夠妙殺一個同Level裝備走位既槍神
**粗俗文字**9佢~
所以基本上俾人屠幾屠就訓得

如果玩呢個手劍轉魔水既走勢
咁以我實力又唔足以連技單殺輔手=.=唔知點解

然後隱刀路線既話呢 對手槍神勁少少都可以反到=.= 如果走吉鐵路線人地有長企輔肯晒水同我鬥磨我又唔識點破.. =.=

咁樣到左後期換神裝
落石換毒泉配合吉鐵隱刀 我發現呢套裝好殺得 無論殺輔定殺槍神抑或係合作
不過我自己比較傾向落石換91 始終都係鐘意走硬打硬路線=.=

同時我都有諗過 落石換鬼徹配合隱刀殺輔手真係輕鬆
不過呢套裝我打街場就殺爆對面 但打團戰既話一會戰上黎就九死一生 加上俾人Cut1Cut都應該係咁上下

所以依家都唔知點算好 =.= 突擊果時入位廢 再唔係就有入冇出 殺完輔自己都死埋
接技路線我會戰作用唔勁但我玩硬打硬路線好容易俾人屈緩速.... 臭西
嵐 / 豪 指路98?
John王 -

傻西胡智健應該都冇玩信長
睇個勢今鋪信8咁臨時第1Round都唔知過唔過到..
John王 -

引用:
原帖由 Sak01 於 2014-1-24 04:35 發表
傻西胡智健應該都冇玩信長
睇個勢今鋪信8咁臨時第1Round都唔知過唔過到..
**不良詞語**
話曬我都同豪哥玩過下信長  
佢話識玩既信長一定會後出
因為數據會靚D
足夠一直收藏 -

引用:
原帖由 Sak01 於 2014-1-24 04:32 發表
我研究緊專屬自己玩信長嘅路線
睇過好多RP但都係覺得個風格同我好唔岩
其實中段多數都係呢個落石電卷回魔手里劍版本
但係我一冇高超既閃吹箭反應 二以我技術又唔足夠妙殺一個同Level裝備走位既槍神
**粗俗文字**9佢~
所以基本上俾人屠幾屠就訓得

如果玩呢個手劍轉魔水既走勢
咁以我實力又唔足以連技單殺輔手=.=唔知點解

然後隱刀路線既話呢 對手槍神勁少少都可以反到=.= 如果走吉鐵路線人地有長企輔肯晒水同我鬥磨我又唔識點破.. =.=

咁樣到左後期換神裝
落石換毒泉配合吉鐵隱刀 我發現呢套裝好殺得 無論殺輔定殺槍神抑或係合作
不過我自己比較傾向落石換91 始終都係鐘意走硬打硬路線=.=

同時我都有諗過 落石換鬼徹配合隱刀殺輔手真係輕鬆
不過呢套裝我打街場就殺爆對面 但打團戰既話一會戰上黎就九死一生 加上俾人Cut1Cut都應該係咁上下

所以依家都唔知點算好 =.= 突擊果時入位廢 再唔係就有入冇出 殺完輔自己都死埋
接技路線我會戰作用唔勁但我玩硬打硬路線好容易俾人屈緩速.... 臭西
嵐 / 豪 指路98?
我就真係好耐無玩 你試下 閃介之後回魔再生 合和泉 >   隱刀/吉剛/毒泉  自己選吧
因為信長和泉幾好用其實 點23 /32
?????

引用:
原帖由 nOmoNeyNoTalk-_ 於 2014-1-24 18:31 發表
**不良詞語**
話曬我都同豪哥玩過下信長  
佢話識玩既信長一定會後出
因為數據會靚D
我**不良詞語**!

你真係好**粗口**中肯

引用:
原帖由 toM〝 於 2014-1-25 14:19 發表

我就真係好耐無玩 你試下 閃介之後回魔再生 合和泉 >   隱刀/吉剛/毒泉  自己選吧
因為信長和泉幾好用其實 點23 /32
直江擺忍長企即收皮
John王 -

引用:
原帖由 Sak01 於 2014-1-25 18:25 發表
我**不良詞語**!
你真係好**粗口**中肯

直江擺忍長企即收皮
直江長企咪由佢
中上路易肥d,佢長企咪又係拖自己肥速

你夠眼保到自己唔好比人突,2技電洗兵,得閒叫輔手幫手殺,夠哂你穩肥啦
直江玩隱卷就抵你死啦

發新話題