發新話題

現而招中上實力戰友,掃街場自以為是玩家

[Close]

回復 96# 的帖子

恆 你認同佢腦殘啊- -?

回復 98# 的帖子

都話你腦殘嫁啦,我係你我都會唔認嫁啦 OR 紅眼我?咩叫紅眼我?眼紅人就知.你係咪視覺模糊睇唔清我打咩字啊 ?

仲有你直接回答我問題啦 95#<<

不過你係有料既黎場11 啦 不過你都係淆低得把口嫁啦  心照啦小狗
ps 爸爸生錯你(重點)<<唉 你真係  我對住你真係錯能哂 都係個句 你柒夠未-_-?

回復 100# 的帖子

一句講哂 唔好再柒啦你 你好雷  錯又唔認 又紅眼 又爸爸生仔 唔好再柒啦 你有無打卡我確實唔知  有 都係廢料 淆就淆 係有技術 勁既始終都係勁 無料就唔好扮4條 這是卡戰區 你要LOL既自己PM我啦 狗仔

回復 102# 的帖子

我講野九唔搭八 ? 你講野狗屁不通啦 傻仔 你唔料我點會咁啊 ?小狗 明嫁啦 你再嘈沒意思 ,我小學生wo 你連小學生都不如啦 爸爸生仔 又柒多次

回復 105# 的帖子

講真 你覺唔覺你自己由頭到尾打字都係錯漏百出?你要玩___野我陪你玩 你文法錯 唔在講 ,你知識on狗 我就要講, 你讀咩書?讀屎片? 你受過乜柒教育?呢點你自己真係要檢討下啦 你父母養到你咁大個仔仲要 連邊個生仔都唔知?點搞啊 唔好咁失敗好無??你自己睇下你由頭到尾個勢都係食住你上 你仲要扮無事先好野 見到你咁知你無敵My God , 執輸行頭慘過敗家 想反駁我?你注定做我條狗啦  最多我比屎你食 得你安靜 沉思下

回復 108# 的帖子

你條小狗 認屎認屁你最叻 柒到夠真係無眼睇啊   撐得好好嫁你 比心機

回復 112# 的帖子

你就利害啦 自吹自雷自編自導自演自柒
點夠你玩啊
好柒啊你咁無敵 柒又唔認 錯又唔認 點同你討論下去
:Q

回復 116# 的帖子

技窮?你點解可以吊反轉黎講嫁?我見你知識水平咁低 我會同你比較落去咩?你問問呢個POST其中一個都係咁講啦 小狗 你都比D新意我有野玩下好啊 因為我唔想hea回

回復 117# 的帖子

好明顯 你又柒過頭啦 同一人 ? 不過都好過有人無朋友啦 無人幫啦  柒到咁係要認屎認屁 可悲

[quote]原帖由 rAiN●戰狼 於 2014-7-5 20:02 發表
被無視不是重點吧  說不定是樓主眼殘
重點係依家 你同我講番6個月之前
你真係黎搞事定引笑
我講緊既野一直係事實
撩交嗌係你自己諗出黎
小狼狗的朋友 你要插隻腳埋黎冇問題
插好d好嘛? ... [/quote]你講野真係確實好笑 一直係事實 你有無證據啊事實?你係要做笑料 我幫你唔到啦 又要講錯野 又要逃避問題 問你柒夠未 又唔解譯?爸爸生仔 呢句我笑左好耐 點解你會講得出嫁? 你根本

撩交嘈啦 你當我地傻既咩 ___既野 唯你獨尊

回復 130# 的帖子

佢 同佢d朋友都一樣 腦殘不在講 講野又要扮文人 ,講講下可以般埋立法會出黎 大家睇下佢條小狗幾on 狗腦神經錯亂 , 你令我目瞪口呆

回復 135# 的帖子

咁你係錯嗎 你又唔解釋 你解釋咪無事lo 點解啊?? 唔好再逃避問題ok? 學你講句 呢到人少少 認左佢啦

回復 138# 的帖子

哈哈 你講野比小狗更有風趣 good ,無腦點做人? 點行路 點比信息你身體行動啊?傻仔  講真你地可以起個團 團名叫 柒字派   你呢d叫真係叫講野唔經大腦啦  你幫住小狗做咩ja ?你係佢跟班?

回復 140# 的帖子

唔係舊唔舊野既問題 你可知 一失足成千古恨 回頭已是百年身?你講錯爸爸會生仔 我要你解釋有何難?好犯賤你真係,我完全替你爸爸可悲,替埋你啊媽可悲,生左你呢個柒頭

回復 145# 的帖子

你正想 慢慢想啦柒開有條路  係你眼中咪跟班因為你獨持異議,係我眼中就係朋友

發新話題