16 12
發新話題

.....................

[Close]

.....................

.............................

唔好以為個世界係圍住自己轉
係咁多
講左d咩自己諗下

不爽不要玩,你唔中意玩唔代表所有人唔中意
你自己反省下

樓主真係………………………

比$350 JW,包矖7個11lv

回復 2# 的帖子

(講左d咩自己諗下)
你以為你自己係誰也,教我講野!!

回復 3# 的帖子

(你自己反省下)
打機都要反省,你係咪打機打到傻左

點解要咁多人就你一個?
入鄉隨俗 你以前玩開幾十lv既場係你自己既事
JW ser咁多年黎一直都係上限11lv, 單純就伺服器設定而論, 依家咁既上限&升lv進度 我個人認為好夠, 無必要突然改到幾十lv, 槍槍秒殺, 咁樣完全無挑戰性可言

我自己停下玩下, 斷斷續續都年幾, 但淨係鐘意玩commando, 雖然淨係得殺stalker先升到 每晚淨係可以殺50~100隻左右, 慢慢升到依家9lv, 覺得好有成就感

喺JW ser玩唔好諗住一步登天, 好多人都係付出左好長時間, 慢慢升番黎
如果你想要「爆爽」既話, 其實你可以去玩番你以前玩開果D場

引用:
原帖由 紫魂傲 於 2014-1-19 22:59 發表
點解要咁多人就你一個?
入鄉隨俗 你以前玩開幾十lv既場係你自己既事
JW ser咁多年黎一直都係上限11lv, 單純就伺服器設定而論, 依家咁既上限&升lv進度 我個人認為好夠, 無必要突然改到幾十lv, 槍槍秒殺, 咁樣完全無 ...
I can't agree with you more﹗

引用:
原帖由 細佬輝 於 2014-1-19 15:01 發表
(你自己反省下)
打機都要反省,你係咪打機打到傻左
我已經好客氣同你講,我傻左?打機同做人一樣,世界係唔會因為你一個人唔滿意就改變
你當你係邊個?

樓主咁多野唔滿意
不如自己開番個,話比人知你玩既場有幾爽
不過睇你個款都係廢柴尼架la
要靠高lv幾百功先玩得爽
自己冇料又話要呢樣個樣,唉
引用:
原帖由 X.K 於 2014-1-19 23:04 發表

I can't agree with you more﹗
五十步笑百步
你都唔係好條友好多架炸,臭蟲
自己咁急升lv仲話agree

引用:
原帖由 prk2091 於 2014-1-19 23:39 發表
樓主咁多野唔滿意
不如自己開番個,話比人知你玩既場有幾爽
不過睇你個款都係廢柴尼架la
要靠高lv幾百功先玩得爽
自己冇料又話要呢樣個樣,唉

五十步笑百步
你都唔係好條友好多架炸,臭蟲
自己咁急升lv仲話agree ...
笑摸樓上狗頭

引用:
原帖由 X.K 於 2014-1-20 00:13 發表

笑摸樓上狗頭
好!就當我係狗又如何?
你只是條臭屎蟲罷了
下等生物,個頭lun樣咁

回復 10# 的帖子

你又當你係邊個?教訓我

你地有冇看標提,我只係提議ok?

16 12
發新話題