發新話題

[信長之野望] 絆 招生!

[Close]

絆 招生!

絆 招生!

顧名思義,
是為了建立友誼之羈絆

從零開始,
希望能有些伙伴常在線,
一起聊天, 遊戲

當然, 最重要的是要懂得互相尊重.

對敵合群, 不咀炮
輸嬴不重要, 有品.

不論性別, 只需符合以上基本要求.

活躍於:05ser頻道~
有意者留下MSN/FB~我地會有專人加你   
或者直接聯絡本團創辦人:A-Lin☆ / 結

「試問誰可.. 潔白無比?」

引用:
原帖由 於 2014-2-2 02:35 發表

「呢喃的歌聲」

無意思架長仔! 我有意 收ME  

84400 wo 好sm
人生若只如初見。

引用:
原帖由 大毛毛 於 2014-2-2 03:58 發表
84400 wo 好sm
sm瀏覽........

ME入                                                               .
..

引用:
原帖由 MinG.Sir 於 2014-2-2 09:41 發表
ME入                                                               .
no又炮人no又走埸 05有品
長期駐守 98

回復 8# 的帖子

唔知我得唔得...好想入

引用:
原帖由 -SiU_BlacK_- 於 2014-2-2 11:20 發表
唔知我得唔得...好想入
需長線上 居於05ser

收我啊><               

回復 10# 的帖子

OK 我一有時間就會入05陪你玩^.^ 求收我

我其實都想入.但係你介唔介意我比人抽水先,
真心講,.我有品不炮
如果OK.SD信比我入團吧

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-2-2 09:53 發表

no又炮人no又走埸 05有品
長期駐守 98
笑死我                                       .

做咩又用番呢個團既!?!?@@:
神愛世人 甚至將祂的獨生子賜給他們 叫一切信祂的 不至滅亡 反得永生

--約翰福音三章16節

發新話題