發新話題

求打機用list

[Close]
引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-23 23:42 發表

數字上就黑軸

實際上就茶/紅

BTW,可參考我年幾前開的POST,略有說明

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=551449
玩開WAR3 L4D2 BF4用邊隻好?
你個POST睇哂 唔講都唔知原來有分咁多種=.=
但我睇完都係唔知點揀好..

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-23 23:42 發表

數字上就黑軸

實際上就茶/紅

BTW,可參考我年幾前開的POST,略有說明

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=551449
有冇講邊個牌子比較好…
數字上黑 其他d上紅?
我見你個po好似呢2個比較好
好驚去到買比人湯

另外想問下
數字上就黑軸
實際上就茶/紅
你意思係個鍵盤數字果排整黑 其他就上茶/紅
有得買粒制黎裝落鍵盤咁=.=?

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-24 00:30 發表
另外想問下
數字上就黑軸
實際上就茶/紅
你意思係個鍵盤數字果排整黑 其他就上茶/紅
有得買粒制黎裝落鍵盤咁=.=?
不是, 你先睇清楚我篇文吧

btw 制是可以自己改的,前提是你識改

如果玩開WAR3 L4D2 BF4用邊隻好
你個POST望落紅好似最受歡迎
聽講呢類鍵盤好貴下 好似有平有貴?
如果要買 大概要預幾多到?

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-24 15:33 發表
如果玩開WAR3 L4D2 BF4用邊隻好
你個POST望落紅好似最受歡迎
聽講呢類鍵盤好貴下 好似有平有貴?
如果要買 大概要預幾多到?
1手,不看用料,不看造工是否合適自己,行貨400-600都已經買到

玩開WAR3 L4D2 BF4用邊隻好
諗住呢幾日內會去買 有無介紹?

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-24 17:07 發表
玩開WAR3 L4D2 BF4用邊隻好
諗住呢幾日內會去買 有無介紹?
打rts /fps數字上就黑軸

實際打就紅/茶

你買邊隻就自己試啦,隻隻造工用料都唔同

我覺得打機滑鼠有用d

鍵盤呢就....外觀黎姐 我用普通既算xd

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-24 17:11 發表

打rts /fps數字上就黑軸

實際打就紅/茶

你買邊隻就自己試啦,隻隻造工用料都唔同
如果主打lol同war3 有時玩下槍game
咁應該買咩.

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-24 18:58 發表
我覺得打機滑鼠有用d

鍵盤呢就....外觀黎姐 我用普通既算xd
滑鼠又有咩好介紹?打算一次過去買哂番黎
btw我條list仲未有人幫到我出t_t

睇你想要數字定實際

Mouse budget幾多?

電腦list我咪出左

鍵盤有無咩牌子好介紹?

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-24 20:29 發表
鍵盤有無咩牌子好介紹?
你要岩你budget定好介紹

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-24 20:16 發表
睇你想要數字定實際

Mouse budget幾多?

電腦list我咪出左
又話純玩野

發新話題