發新話題

求打機用list

[Close]
引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-24 22:35 發表
又話純玩野
你可唔可以睇清楚啲== 唔系我黎

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-24 20:38 發表

你要岩你budget定好介紹
budget同好介紹都列出黎睇睇 thx~

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-24 22:51 發表
budget同好介紹都列出黎睇睇 thx~
以c/p值中高以上

低價位就Ducky

高價位就deck

唔該你
低價同高價 2個價錢大概係幾多?

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-24 23:53 發表
唔該你
低價同高價 2個價錢大概係幾多?
自己GOOGLE啦

BTW, DECK黃金應該冇鋪會做, 要買就過對面福仁

想問下呢類機械鍵盤啲制係無打字部手?
上網睇好似好多鍵盤都無

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-25 01:29 發表
想問下呢類機械鍵盤啲制係無打字部手?
上網睇好似好多鍵盤都無
Cap可以自己搵

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-25 01:57 發表

Cap可以自己搵
唔明你講咩
咩Cap可以自己搵=.=

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-25 02:03 發表
唔明你講咩
咩Cap可以自己搵=.=
你系想要啲注音同倉頡啲字呀麻

個D都系印系D CAP到乍麻

咁你買左個KEYBOARD再搵套有印既CAP再換反上去咪得

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-25 08:20 發表

你系想要啲注音同倉頡啲字呀麻

個D都系印系D CAP到乍麻

咁你買左個KEYBOARD再搵套有印既CAP再換反上去咪得
呢d 部手好應該係小學已經背晒

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-24 22:49 發表

你可唔可以睇清楚啲== 唔系我黎
係喎..我想問下用你條list lol個d fps可以去到幾多

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-25 18:00 發表
係喎..我想問下用你條list lol個d fps可以去到幾多
至少都穩60/以上

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-25 18:26 發表

至少都穩60/以上
CPU: INTEL I7-4770 3.4G 8M / LGA1150 八核心CPU
Motherboard: MSI Z87-G43 Z87 LGA1150 ATX M/B Motherboard
Display Card:geforce GTX 760
Ram: 8GB
Harddisk: 500GB 7200mpr SATA3 Harddisk
DVD-Rom: 24X SATA DVD /-RW
呢條list要幾錢 同埋好唔好 有咩可以改求指點

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-25 21:19 發表
CPU: INTEL I7-4770 3.4G 8M / LGA1150 八核心CPU
Motherboard: MSI Z87-G43 Z87 LGA1150 ATX M/B Motherboard
Display Card:geforce GTX 760
Ram: 8GB
Harddisk: 500GB 7200mpr SATA3 Harddisk
DVD-Rom: 24X SATA D ...
1) 4770系4核, 唔系8核

2) VGA牌子系咩?

3) RAM牌子系咩?

4) HDD UPGRADE 做WD BLUE 1TB

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-25 21:36 發表

1) 4770系4核, 唔系8核

2) VGA牌子系咩?

3) RAM牌子系咩?

4) HDD UPGRADE 做WD BLUE 1TB
I7有咩u好用同埋i7同ntel Xeon 4 Core 8 Thread E3-1230V3 Haswell 3.3GHz (8M Cache,LGA 1150,22nm) BOX
比邊個好啲…
2.3聽日問佢…4我都打算轉1t別外我有6-7千budget
聽佢講佢打lol fps可以上到500up左右...佢只是用左6千多少少

發新話題