16 12
發新話題

山王大戰libya走埸+屈人bug(補圖下載)

[Close]

山王大戰libya走埸+屈人bug(補圖下載)

佢開埸佢埸主仲話bug

再次屈人兼走埸

山王大戰4.1A3

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=605724&extra=page%3D1 玩左十年WAR3話自己冇走埸講出來都無人信啦我之前玩開K Y O 我至少在VLAN從未走過埸先
第1個RP條友自言自語係度屈我冇應過佢1句
第2埸RP佢屈我話我招鎚特別痛我只係應左佢一句話佢1LV鎚唔痛

走埸+屈人仲要開貼嘈返我轉頭 此人罪大惡極

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 HERO534 於 2014-2-23 12:31 發表
佢開埸佢埸主仲話bug

再次屈人兼走埸
佢係咁
同佢玩次次殺左佢N次之後就走場(唔係山王大戰的)
之後有一場佢殺到我 之後我出兵反攻 佢又話我廢 之後走場
都唔知佢咩事
唔夠打就走場

我同佢玩又無咩野wo.....我不停殺佢。。佢叫我教佢。。

引用:
原帖由 秘劍乂燕返 於 2014-2-23 22:17 發表
你同佢玩咩野
我玩亂世狂殺佢
佢就走

引用:
原帖由 秘劍乂燕返 於 2014-2-23 22:17 發表
有一次開另一個ac同佢玩兵戰1v1
比佢串到貼地

然後佢好死唔死 走去開勾肥 仲問我識唔識玩
結果頭兩場打唔贏就走場 之後就係咁叫我教佢玩

引用:
原帖由 SalvationA 於 2014-2-23 22:51 發表

有一次開另一個ac同佢玩兵戰1v1
比佢串到貼地

然後佢好死唔死 走去開勾肥 仲問我識唔識玩
結果頭兩場打唔贏就走場 之後就係咁叫我教佢玩
教我玩勾肥

先唔論兩位有冇案底...

其實libya 自稱"朕" 我覺得就好搞gag下...

因為唔論案底 所以得以上呢樣分析 :]

um.... 樓主放replay請放埋圖...

如果唔係冇圖就睇唔到

睇完replay 再睇咩料吧 XD
http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

題外話,前幾日同佢玩正信,佢玩山王,垃到…

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-2-23 22:27 發表

你同佢玩咩野
我玩亂世狂殺佢
佢就走
我同佢玩大吊同勾肥lol

已補圖請各位下載看RP
真是唔係好明點解條友99LV帳都可以屈人BUG+走埸都仲咁厚面皮係度講野 綜合區有幾多人姐你玩game都咁沒品博比人記名踢你咩

先把你們的帖放到抱怨區
下次有關這類的帖都開抱怨區就好了

條友 次次玩國王TD 都走埸=.= 抽唔到好野

-.-同佢玩過好多次 差唔多十場走八場

回復 13# 的帖子

我同佢玩都係咁

回復 3# 的帖子

佢根本on 9 佢都有玩卡戰 成日走場話人垃圾  但系佢最廢仲有佢卡戰會叫你同佢11  打打下佢差5多輸就話要玩60殺/以上要你re  仲要即講即閃

16 12
發新話題