發新話題

急聘 [系統工程師] 一名 [已招]

[Close]
諗緊==我條仔做吾做到= =
吾想佢無所事事

原來E家做工程師唔洗學歷

引用:
原帖由 tc0210 於 2014-3-9 01:04 發表
原來E家做工程師唔洗學歷
面試要測試,真功夫,見真章..學歷都是其次.

唔識砌機果D野 唔係應該會黎見工

8個鐘 返5日 爽YY

引用:
原帖由 小飛豬 於 2014-3-8 22:10 發表

這樣說吧~ 文員 都分好多種,還要似乎公司規模.

一個星期做5天,每日8小時.  時薪,已經好高.

工作性質,不需要什麼文憑, 砌電腦,維修電腦的,無師自通,大有人在.

還有年終獎.

vLan 自問良心企業,但無奈公司收入 ...
年終獎怎計算==?

引用:
原帖由 小飛豬 於 2014-3-8 22:34 發表

我再簡單講述一下:
1. 比電腦配置清單你,去黃金買貨,之後回來公司砌好,交給客人.
註: 不是日日有客人來砌電腦的, 一個月3-5個左右,主要都是vLan 會員.
註: 幫客人遠程修復電腦

2. 遊戲更新&安裝
註:為配合網吧系 ...
竟然是去黃金買貨=.=而不是去供應商買貨=.=

姐係搵人接ALAN個位

引用:
原帖由 阿強個主人 於 2014-3-9 05:14 發表

竟然是去黃金買貨=.=而不是去供應商買貨=.=
供應商..在黃金

alan曾經同我講...幾時接佢個位

有意 但在電腦方面有點遜色 會認真學 ok?!

有意,but對電腦認識不是很深,會好心機去學ok?

引用:
原帖由 小飛豬 於 2014-3-8 22:34 發表

我再簡單講述一下:
1. 比電腦配置清單你,去黃金買貨,之後回來公司砌好,交給客人.
註: 不是日日有客人來砌電腦的, 一個月3-5個左右,主要都是vLan 會員.
註: 幫客人遠程修復電腦

2. 遊戲更新&安裝
註:為配合網吧系 ...
個要求咁簡單...一般18歲既男仔都識啦- -" 最鐘意係黃金買野...

不過多數去旺電格價

引用:
原帖由 阿強個主人 於 2014-3-8 20:32 發表

8000 ~ 10000~

仲比一般文員低薪......

太少了吧==
現時剛入職文員 得7000幾 重要返5日半 e加5日都8000以上 你返個度係咩文員呢-3-?

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

徒傷悲ing..

「呢喃的歌聲」

回復 27# 的帖子

砌機汁線 1般18歲既男仔又有幾多真係會識?
幫客人遠程修復電腦 呢d真係咁簡單上網google下就得洗乜要請你
呢個係咪指用teamw修復?
唔好以為電腦既野咩仔都識先得架~_~

發新話題