發新話題

急聘 [系統工程師] 一名 [已招]

[Close]
有興趣 但我住址同返工地點太遠 每日搭車都搭死

邊學邊做
姐係未識既知識.就可以係你果度邊學邊做?
同埋我真係有心想試下.仲有無話>限歲數?
同埋可以係學野期間唔洗出量.學完/學左大部份,之後睇表現work唔work先開始出量
16歲以上定係點@@?
本人極之有興趣.因已經唔係太好讀書呢方面
如果真係得既@@呢條都會係一條好既出路我諗

異常的世界!能生存?

我比較想問網吧請唔請人            .

我住荔枝角 想問一下唔係好熟電腦有無機會請

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2014-3-11 01:46 發表
邊學邊做
姐係未識既知識.就可以係你果度邊學邊做?
同埋我真係有心想試下.仲有無話>限歲數?
同埋可以係學野期間唔洗出量.學完/學左大部份,之後睇表現work唔work先開始出量
16歲以上定係點@@?
本人極 ...
學野期間一樣有量出, 就算只返一日都會有量出, 勞工法例規定.
年滿15歲舊得

引用:
原帖由 CODMV 於 2014-3-11 03:20 發表
我比較想問網吧請唔請人            .
請 PM 小飛豬

引用:
原帖由 jack9253 於 2014-3-11 09:28 發表
我住荔枝角 想問一下唔係好熟電腦有無機會請
都有機會的

電腦維修,裝機方面依D野學過,基本上都識。不過可惜就系依然在讀書,而且工作地方太遠

有冇兼職?

想試一,兩日

引用:
原帖由 小飛豬 於 2014-3-8 22:34 發表

我再簡單講述一下:
1. 比電腦配置清單你,去黃金買貨,之後回來公司砌好,交給客人.
註: 不是日日有客人來砌電腦的, 一個月3-5個左右,主要都是vLan 會員.
註: 幫客人遠程修復電腦

2. 遊戲更新&安裝
註:為配合網吧系 ...
咪姐係alan平時做開既野

同我想像中一位Engineer JOB有好大分別仲有1年SAD

原來做工程師唔洗學歷 早知唔咁辛苦讀個BEng la

龍大我可不可以見工~
[url=http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1067]http://www.ipve.com/bbs/images/ad/literature.jpg[/url]

咩都唔識, 但我肯比心機學得唔得嫁?
[/url]

引用:
原帖由 野小孩 於 2014-3-13 23:05 發表
龍大我可不可以見工~
下次早D

發新話題