發新話題

求LIST FOR 打機

[Close]

求LIST FOR 打機

要求勁簡單
我只要一條LIST係 L4D2 永遠有299FPS
唔跌到285FPS或以下
預算 6000$左右
跪玻璃求LIST

299FPS有乜用..肉眼只睇到10-12FPS

正常打機友都係追求60FPS...

基本野齊晒....

無機箱 無DVD 無硬盤機...用返舊既....就$6199

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有可能做到299FPS?????

引用:
原帖由 風鎖斬月 於 2014-3-9 22:42 發表
有可能做到299FPS?????
299FPS 咩黎 -_-?

首先要問L4D2有冇299FPS

如果做到既話....GTX 780 TI 1張就OK..不過一張卡已經超過你6K BUDGET

有 L4D2 最多300FPS

真心6000做唔到, 同埋有時唔到唔一定系config推唔郁, 可以有其他因素。

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-3-10 12:08 發表
真心6000做唔到, 同埋有時唔到唔一定系config推唔郁, 可以有其他因素。
我想知咁高FPS有咩用多D XD.....

我覺得60FPS已經好夠

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-11 11:54 發表

我想知咁高FPS有咩用多D XD.....

我覺得60FPS已經好夠
依d只系個人喜好同需求唔同,所以你無得否定人話無用

咁即係冇可能??? :L

6000蚊就無

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-3-12 00:40 發表
6000蚊就無
XDXD 一張顯卡都唔止

CPU就...底板又....

用HD 7990 雙芯顯卡 或者等 290X 雙芯出左就應該大把土豪換卡

6000蚊....GTX760 SLI 得唔得?

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-12 01:33 發表

用HD 7990 雙芯顯卡 或者等 290X 雙芯出左就應該大把土豪換卡

Not sure

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-12 01:33 發表

6000蚊買R9 270就夠
760係而家巿場無曬價值 +多幾百

就280X -幾百又係270

發新話題