發新話題

[交流] 妹控治癒作黎講 砸扁你都算世界級(同穹妹99%似)

[Close]

妹控治癒作黎講 砸扁你都算世界級(同穹妹99%似)

砸扁你 神作級妹控治癒系

正常大部份妹控既人睇完呢套神作之後,大家都要大約用1-2個星期內部治癒

暫時沒有一套作品好似砸扁你咁治癒,大家都明白晒妹控其實係D咩黎

砸扁你 女主角 哥德式卡哇兒既服飾 加多隻兔仔

同穹妹一模一樣咁可愛

砸扁你的妹妹

緣之空的妹妹

作者:了春刀
  地域: 日本
  狀態:已完結
  題材: 妹控治癒
  分類: 妹控漫畫

集數﹕

第1話 垃圾堆的少女
第2話 潛入房間的少女
第3話 遭遇的少女
第4話 少女的決心
第5話 鐵錘的少女
第6話 緊追不舍的少女
第7話 穿過門扉的少女
第8話 醫院的少女
第9話 記憶之中的少女
第10話 狂亂的少女
第11話 惡夢中的少女
第12話 實行監禁的少女
第13話 關於少女的傳聞 最終話
外傳
01 人偶回廊~扭曲異聞錄~
02 編輯奇談~歪異聞錄~

唔想劇透..所以唔簡介

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最正既妹一定系美柑 穹只系公廁

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-11 12:07 發表

砸扁你 神作級妹控治癒系

正常大部份妹控既人睇完呢套神作之後,大家都要大約用1-2個星期內部治癒

暫時沒有一套作品好似砸扁你咁治癒,大家都明白晒妹控其實係D咩黎

...
我係百科睇到既係
地域:日本
状态:已完结
题材:恐怖
分类:少年漫畫

哥特萝利因为看到哥哥杀了全家,并被哥哥各种虐待,最后送到医院里,一个心理医生负责治疗她,期间对她做出愿意收她做妹妹的承诺,其实哥特萝莉才是杀掉全家的凶手,有严重的自虐倾向,因强烈的占有欲,看到医生与一个女病患关系很好时,把女病患杀死后囚禁了医生,医生想要求救,但都失败了,哥特萝莉杀掉了所有想帮医生的人,最后医生留下了一本日记自杀了。

不要騙我們吧!!睇左我驚崩潰

引用:
原帖由 樂7.7樂 於 2014-3-11 17:24 發表

我係百科睇到既係
地域:日本
状态:已完结
题材:恐怖
分类:少年漫畫

哥特萝利因为看到哥哥杀了全家,并被哥哥各种虐待,最后送到医院里,一个心理医生负责治疗她,期间对她做出愿意收她做妹妹的承诺,其实哥特萝莉 ...
假架.....哥哥根本無殺晒全家...個百科昆人...你睇落去就明套野幾治癒

穹妹正><(佢同佢啊哥個樣真係好鬼似,直接copy差唔多,雖然係兄妹)

樓主未免太邪惡吧 引人中伏
之前睇過漫畫 唔受得嚇唔好睇=.=
同埋點解係妹控 唔係兄控咩
o

樓主引我中伏,唔受得嚇......吹到個公仔入邊係佢啊哥既器官,禁鬼變態真係俾你吹漲,我睇個介紹都怕左...

引用:
原帖由 Accelworld 於 2014-3-12 21:17 發表
樓主引我中伏,唔受得嚇......吹到個公仔入邊係佢啊哥既器官,禁鬼變態真係俾你吹漲,我睇個介紹都怕左...
介紹昆人...

呢套野係真真正正既治癒系

睇完之後就會對妹妹好好

回復 8# 的帖子

死變態 琴晚訓唔到,只因我SEARCH左一下D相,直接崩潰

呢個BM出名比D伏中大家千奇唔好上當

引用:
原帖由 Accelworld 於 2014-3-13 17:18 發表
死變態 琴晚訓唔到,只因我SEARCH左一下D相,直接崩潰
有冇咁誇 訓唔到應該因為治癒過度

發新話題