發新話題

[交流] 優閒搞笑作黎講 屬性同好會都算世界級

[Close]

優閒搞笑作黎講 屬性同好會都算世界級

屬性同好會入面好多女腳都有唔同屬性
有火屬性嘅蘆花 身高僅143cm 技能「萌萌攻擊」更殺死萬千蘿莉少年中坑
實際屬性係闇屬性 更獲得「最強之闇」嘅稱號 實為蘿莉角色中嘅表表者
之後仲有土屬性嘅千歲同水屬性嘅櫻唔再多講
再黎就係當選學園祭「最適合當太太嘅女性」---船堀
料理能力出色 性格溫柔細心純真
望住船堀bb只可以講 依啲咁好嘅老婆邊x到搵呀
而最正就緊係擁有世級cup嘅高尾部長啦
傲嬌嘅性格完全唔係千棘可比 其可愛程度咩小野寺 小野寺個妹都要行開1,2邊
接招呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀 高尾閃電電電電電電電電電

所以話識食一定食高尾 你地話係咪先?

最後
IN高尾部長 WE TRUST

引用:
原帖由 別理 於 2014-3-11 14:39 發表
屬性同好會入面好多女腳都有唔同屬性
有火屬性嘅蘆花 身高僅143cm 技能「萌萌攻擊」更殺死萬千蘿莉少年中坑
實際屬性係闇屬性 更獲得「最強之闇」嘅稱號 實為蘿莉角色中嘅表表者
之後仲有土屬性嘅千歲同水屬性嘅 ...
大樓主認為高尾是不是真女主?

樓主講漏佐男主角呀妹
另外個人認為水屬性有點萌

高尾係封面黎講係主角...

後面戲份因為太多后宮...所以唔似

比較喜歡船堀..做人妻...首先一定要入得廚房出得廳堂

其他全部都黑暗料理...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

高尾sure係主角  

走啦 別理
識睇既一定睇青春紀行
人生若只如初見。

引用:
原帖由 大毛毛 於 2014-3-12 09:18 發表
走啦 別理
識睇既一定睇青春紀行
e套我覺得中段d劇情有小小無聊

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-3-12 16:21 發表

e套我覺得中段d劇情有小小無聊
睇左結局先講啦XD 等緊結局既利害

中段係無聊D架啦

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-14 12:57 發表

睇左結局先講啦XD 等緊結局既利害

中段係無聊D架啦
重要的是過程呀大哥,你無啦啦話個結局比我聽同你上網睇踢波結果有咩唔同,最多咪係驚訝一下,但係點解會有e個結果先至係你會想知既野

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-3-14 21:24 發表
重要的是過程呀大哥,你無啦啦話個結局比我聽同你上網睇踢波結果有咩唔同,最多咪係驚訝一下,但係點解會有e個結果先至係你會想知既野
龍與虎 (青春紀行作者)中段又咪係悶到核爆

都係因為結局先紅到

過程唔係重點...最重要係結局...

中段愈悶.....結局愈正...因為伏筆系全部都係咁

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-3-14 22:12 發表

龍與虎 (青春紀行作者)中段又咪係悶到核爆

都係因為結局先紅到

過程唔係重點...最重要係結局...

中段愈悶.....結局愈正...因為伏筆系全部都係咁 ...
你結局紅咪人地咪又係講「XXX結局好爆」,跟住變左之後就會問過程點,如果悶d人就只係會睇結局,或者我覺得d人每睇緊1集都只係會期待結局快d到,咁同無睇套野有咩分別

發新話題