發新話題

招你血葬卍櫻花 3分戰

[Close]

招你血葬卍櫻花 3分戰

喂 岩岩係05 你好有型 話我MH 又話自己朋友多 50幾個

又有好多我既RP 你整影片未?

唔好係度CC縮縮 得把口 成隻狗

而家招你3分 一句講晒 唔好廢話

接定唔接 你條垃圾

隱。

回復 1# 的帖子

咁你慢慢招啦垃圾M狗雄 你MH呢家野VLAN人人都知
我唔想響我FD D朵姐 M狗雄 :loveliness:

我愛妳阿 邹娟♥

回復 1# 的帖子

喂你應機未姐M狗雄 等緊你應機阿 又冰島又屠1仔嘛
應機未HI
我愛妳阿 邹娟♥

你fd 個朵

好似好大咁

引用:
原帖由

血葬卍櫻花

於 2014-3-18 11:05 發表

回復 4# 的帖子

唔係同你講野 請不要對號入座
我愛妳阿 邹娟♥

我問你fd個朵係咪好大 關咩野請不要對號入座
引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-18 11:13 發表
唔係同你講野 請不要對號入座

冰島雄哥狗落平陽被鼠欺

回復 7# 的帖子

冰島雄MAN爆 要挑我機
我愛妳阿 邹娟♥

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-18 11:05 發表
咩叫人人都知 又話自己好多RP 而家叫你整影片 又唔整

招你3分又唔敢接 你有乜用 得把口 你FD乜水姐? 係咪比我屠過唔開心 講出黎比雄哥開心下OK?
隱。

接就接。
唔接就唔接。
講人地mh又唔答人接唔接。
講經咩你~

回復 9# 的帖子

你比個原因我點解要幫一個垃圾 一個全VLAN都知既MH狗整片
仲有我個FD咩名關你春事咩
我愛妳阿 邹娟♥

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-18 11:09 發表
喂你應機未姐M狗雄 等緊你應機阿 又冰島又屠1仔嘛
應機未HI
喂你面皮真係好厚 而家我招你3分 你接又唔敢接 等乜我應機?

你敢接先黎搵我OK? 洗唔洗down返個mh
隱。

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-18 11:32 發表
你比個原因我點解要幫一個垃圾 一個全VLAN都知既MH狗整片
仲有我個FD咩名關你春事咩
下? 而家你話我MH嘛 無證據? 得把口講野? 全VLAN都知你阿媽係我條女啦

你話你好多FD喎 而家好有型喎?
隱。

星期6 你出黎打 比賽個場當水水火火團ok?求爆750

回復 13# 的帖子

你講咩都冇用架喇冰島雄 你睇下邊個會信你喇下
我愛妳阿 邹娟♥

發新話題