發新話題

招你血葬卍櫻花 3分戰

[Close]

回復 45# 的帖子

收肥吧你
我愛妳阿 邹娟♥

支持網吧打3分 見真章 有料就去網吧澄清囉(得既話)

MH咪比機會你整片囉
RP又話你有,證據又冇
唔知你係有腦定點

你話你有人地MH RP
甘你又唔整..叫人地信?
定係你想借雄哥上位?

想靠我雄哥上位?

型曬啦,又話人地MH,又冇片,打番場
佢MH米放RP囉
唔好借D意上位呀

回復 51# 的帖子

其實你知唔知自己UP乜9 E+我開緊PO?
佢MH就人人都知架啦 唔知頭唔知路就慳D咪係度扮代表啦
我愛妳阿 邹娟♥

回復 49# 的帖子

其實你地冇睇VLAN D POST定點 真係唔知話你地腦殘定眼殘
幫條垃圾整片哂我自己時間? 你冇很野呀? 仲要同MH打3分水火 你更加冇很野呀?
我好心提場主條友MH叫佢踢 你地係度插9我? 用腦未呀小朋友

我愛妳阿 邹娟♥

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-18 21:35 發表
其實你知唔知自己UP乜9 E+我開緊PO?
佢MH就人人都知架啦 唔知頭唔知路就慳D咪係度扮代表啦
咁你有冇證據先,MH唔洗證據?
人人都知,但係我唔知,我正係知你唔敢打3分

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-18 21:36 發表
其實你地冇睇VLAN D POST定點 真係唔知話你地腦殘定眼殘
幫條垃圾整片哂我自己時間? 你冇很野呀? 仲要同MH打3分水火 你更加冇很野呀?
我好心提場主條友MH叫佢踢 你地係度插9我? 用腦未呀小朋友 ...
一句講灑~你聽到人地話mh=mh?
聽到=事實?分清楚d
依家你話完人地mh。又唔見你放rp?放圖?放片。
無證據你話你系李嘉誠都得架啦~ [/quote]
引用~呢句正

人人都知,但係我唔知,我正係知你唔敢打3分

點解冇人幫我講.....  雄9就有人幫佢講吾係mh       

引用:
原帖由 顏射小毛毛 於 2014-3-18 21:48 發表
同你玩過~唔覺得你系mh~

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-18 21:36 發表
我好心提場主條友MH叫佢踢 你地係度插9我? 用腦未呀小朋友 ...
我見人地D POST 都係疑似MH
你話你有證據RP?
甘你姐係一定可以指正佢啦
你又唔放,講經咩
可能你係腦殘,但係都唔係大哂

引用:
原帖由 顏射小毛毛 於 2014-3-18 21:48 發表
你成

個圈圈系到 好難幫你洗脫罪名

雄哥壇野 又未搵到有力證據嘛..

唯有等阿重案組 血花 睇佢夠吾夠疆 挑雄哥 順手查探埋系米mh拉
You said, "Hey whatcha doing for the rest of your life?"
And I said
"I don't even know what I'm doing tonight"...

支持網吧見真章
櫻花很美 卻不是我所能觸及

發新話題