發新話題

招你血葬卍櫻花 3分戰

[Close]
同佢打過對線既應該都知咩事啦.
會唔會成班屈佢一個.

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-18 11:05 發表
咁你慢慢招啦垃圾M狗雄 你MH呢家野VLAN人人都知
我唔想響我FD D朵姐 M狗雄 :loveliness:
你d fd個名好型定好強?求知

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-18 11:09 發表
喂你應機未姐M狗雄 等緊你應機阿 又冰島又屠1仔嘛
應機未HI
你係型既 就接人地3分啦 你老_唔敢接就收_啦

得把口 行動啦 你估花生好平

回復 63# 的帖子

等你明知人地MH照去接3分98
人地講唔講=唔係MH 咁人地南哥空少你地係咪又話佢地成班唔係MH?

我愛妳阿 邹娟♥

回復 55# 的帖子

你收嗲啦 你個名都係響哂架喇
我最後講多次個實情係我同個場主講話佢MH叫個場主踢 之後隻冰島雄唔鋸就**侮辱成份**9咁招我水火3分 仲要成個傻仔咁係度開POST搏上位 你訓能醒未呀柒頭
是非不分 你食屎啦!
我愛妳阿 邹娟♥

花生。花生~

回復 66# 的帖子

甘你又訓能醒未呀柒頭。
你無啦啦話人地mh做咩姐。人地招你好正常wo。先撩者x
是非不分個系你。人人都知。知你條柒頭粒水唔接3分。

回復 68# 的帖子

我成班FD都話佢MH亦都見過過人地D神信插位難道又要話你知? 好心提場主踢MH又關你HI事咩 咁能多嗲E+好能型?
你自己識爬文識睇VLAN POST未呀柒頭 人地冰島雄都潛哂水你仲係度扮代表 扮乜柒
明知人地MH仲**侮辱成份**9咁走去接唔知話你有腦定冇腦 你訓能醒未呀?

我愛妳阿 邹娟♥

嘈到宜家

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-19 05:37 發表
等你明知人地MH照去接3分98
人地講唔講=唔係MH 咁人地南哥空少你地係咪又話佢地成班唔係MH?
空少MH,人地有拍片,有證據,你呢,RP呢
得個講,冇圖冇真相

回復 70# 的帖子

樓主潛埋水仲有人黎撩交打 仲要係戈條死柒頭 成日係度扮代表
我打就一定夠隻垃圾乜能野唯愛霸氣打 MH呢就自問唔想打 一係夠做既就出黎網吧見真章 咪係度一隻二隻同我扮大袋 E+扮正義好能型?
我愛妳阿 邹娟♥

回復 71# 的帖子

爬文啦硬膠仔 嘈嘈嘈
我愛妳阿 邹娟♥

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-19 07:24 發表
樓主潛埋水仲有人黎撩交打 仲要係戈條死柒頭 成日係度扮代表
我打就一定夠隻垃圾乜能野唯愛霸氣打 MH呢就自問唔想打 一係夠做既就出黎網吧見真章 咪係度一隻二隻同我扮大袋 E+扮正義好能型? ...
笑喊,話人MH冇圖冇真相,唔洗叫你打,你話佢MH米放RP,完POST^^
正係知你唔接3分,又話人MH,又冇證據

回復 74# 的帖子

開正身講野未 1LV AC
冰島雄MH都唔能係新聞 你新黎架?
RP圖洗能我放 一早有人放能左啦傻仔

我愛妳阿 邹娟♥

發新話題