發新話題

招你血葬卍櫻花 3分戰

[Close]
樓上 其實你吾係香港?

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-19 07:16 發表
我成班FD都話佢MH亦都見過過人地D神信插位難道又要話你知? 好心提場主踢MH又關你HI事咩 咁能多嗲E+好能型?
你自己識爬文識睇VLAN POST未呀柒頭 人地冰島雄都潛哂水你仲係度扮代表 扮乜柒
明知人地MH仲**侮辱成份** ...
老實 我真係好能想知你班fd咩名咁銀巴銀8 求你話我知你班fd乜能野名 最憎d垃圾成日拿d fd做後台 有料既你咪接人地囉
有技術有料 人地mh照嬴啦 廢狗

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-19 07:29 發表
開正身講野未 1LV AC
冰島雄MH都唔能係新聞 你新黎架?
RP圖洗能我放 一早有人放能左啦傻仔
你真係好能19 thx你啦 做返d人應該做既野啦

回復 77# 的帖子

又一個係度扮代表 我想講我班FD都唔勁 人地一早係個POST度出左聲 我唔爆FD名係廢事又多件事出黎 你唔知頭唔知路就收9皮啦
我愛妳阿 邹娟♥

回復 76# 的帖子

唔係香港 佢肯打既話我叫D FD出黎同佢打又點話 佢出到黎冇程式咪又係要輸
我愛妳阿 邹娟♥

驚見志哥
霸氣
人生若只如初見。

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-19 08:01 發表
唔係香港 佢肯打既話我叫D FD出黎同佢打又點話 佢出到黎冇程式咪又係要輸
出黎打我咪要好驚?
我求你e家出黎同我打 你老_ 成9日扮能晒野?
就算雄狗係mh又點姐? 有料既都一樣嬴到佢ok?
你條垃圾 e家我招你3分 求接

引用:
原帖由 大毛毛 於 2014-3-19 08:02 發表

驚見志哥
霸氣
毛哥 別這樣 ><人地班fd有料架 :lol

回復 68# 的帖子

撩你老 母 我同場主講佢MH叫佢踢叫撩? 咁佢家下開我POST叫咩
回棲上BLACK SHIT: 我冇話過自己勁 我勁唔勁同我打場咪知囉 05比你約埋時間又如何 係度扮正義真係當自己好能型?
原來要用技術嬴到人地MH先證明自己有技術講野有POINT 你都幾能過隱架喎
我愛妳阿 邹娟♥

回復 82# 的帖子

扮完大袋未廢柴
過主啦垃圾 你連幫我汁屎既資格都冇
我打能完個街人 係咪你幫佢報牛呀 我同人地既事關你老母HI事咩正義能

我愛妳阿 邹娟♥

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-3-19 07:24 發表
樓主潛埋水仲有人黎撩交打 仲要係戈條死柒頭 成日係度扮代表
我打就一定夠隻垃圾乜能野唯愛霸氣打 MH呢就自問唔想打 一係夠做既就出黎網吧見真章 咪係度一隻二隻同我扮大袋 E+扮正義好能型? ...
黎啦。垃圾仔。
唔好叫你後台fd幫你玩呀。笑9你架。

回復 86# 的帖子

你真係覺得我會淆你條垃圾?   比時間 水火? 想水火你好能耐 幫我團員報仇
我愛妳阿 邹娟♥

回復 86# 的帖子

求你條垃圾接我水火
我愛妳阿 邹娟♥

今晚打。~~~~~~@@。。。。

回復 89# 的帖子

係就E+打啦 @你老母 我美國唔同香港呀垃圾仔
我愛妳阿 邹娟♥

發新話題