發新話題

魔卡TD 1.5神之降临

[Close]

地图名称:魔卡TD 1.5神之降临
地图作者:LvMaX
地图类型:TD塔防
支持人数:1—4人(支持单机)
魔兽版本:1.24,1.26

2014-3-23 20:38:28 上传
下载附件 (27.58 KB)

更新内容:
1.修复1.4的部分BUG问题
2.新增五星建筑:众神之王
3.新增积分兑换商店
4.新增游戏模式:全部随机模式
5.重设游戏多面板,增加积分计算
6.取消收集符文兑换追风者
7.新增2个道具,需要积分兑换
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

轉帖的 真無聊

回復 2# 的帖子

唔無聊自己開post如果有人回復 , 咪多個機會比自己增加帖既數目囉 .

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-11 15:14 發表
唔無聊自己開post如果有人回復 , 咪多個機會比自己增加帖既數目囉 .
偷人野黎帖
同偷野有乜分別

回復 4# 的帖子

唔好講到偷誇張 , 都係多個機會比人認識好玩既圖好姐

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-11 17:14 發表
唔好講到偷誇張 , 都係多個機會比人認識好玩既圖好姐
冇人睇

有冇人睇唔重要 , 有人會down 黎玩已經到達我想要既目標 .

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-12 16:51 發表
有冇人睇唔重要 , 有人會down 黎玩已經到達我想要既目標 .
其實係我刷出黎的
............
...............
.............
...................
..................
..................
.........................
...............................
......................................
講笑姐

如果係刷出黎唔該刷夠 100 萬................講笑

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-12 18:00 發表
如果係刷出黎唔該刷夠 100 萬................講笑
我唔刷
你刷啦

基本上我唔會做D咁奇怪既事情 , 而且係你講刷帖先.

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-13 15:39 發表
基本上我唔會做D咁奇怪既事情 , 而且係你講刷帖先.
我幾時有講過刷帖

發新話題