35 123
發新話題

冇技術請別說人mh 多謝合作

[Close]

冇技術請別說人mh 多謝合作

看圖不解釋

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

傳說的退出絕信~原來係講一套做一套~~~如果唔係真係退就唔好係威係勢講到好勁咁要退絕~~跟住又要玩番喎~笑死唔笑死~何況玩09 rp 洗咩技術~有技就打天下~如果係07都仲可以講小小技術~講teamwoek~09講個人英雄都仲得~有神技直g都冇問題~何來技術可言~同埋睇位唔係講技術~係講經驗~打開打熟都係估位同睇小地圖~每個人有隻眼就睇到既~你意思係用隻眼睇到既野會係技術嗎?

我退完玩返關你?事?  依家明串你 點?

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=605927&extra=page%3D1

有品人士 你仲有資格講野嗎?

真係唔明點解你咁可以咁有面講野?人地禁汁裝你都可扮冇汁 真係神技者也

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-4-1 23:58 發表
傳說的退出絕信~原來係講一套做一套~~~如果唔係真係退就唔好係威係勢講到好勁咁要退絕~~跟住又要玩番喎~笑死唔笑死~何況玩09 rp 洗咩技術~有技就打天下~如果係07都仲可以講小小技術~講teamwoek~09講個人英雄都仲得~ ...
SOR我笑左
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

睇完圖都係唔明-.-......

回復 3# 的帖子

一單還一單@@~我有冇品其實關你咩事~家下講緊你所謂既技術性~mh唔係講我人品囉好冇~你唔好講到自己咁有品囉~你係咪想要番自己既走場rp先~~其實有得換技有得重抽英~有咩技術可言反而我想知~~技術好就係因為抽到神英+神技?麻煩金牌打手解釋下~何謂技術~小弟等受教

如果你想講人品講技術~你玩10場冇rp 09~嬴足10場而唔走場咪有品有技術囉~
rp09個照8秒回8秒~要殺人容乜易姐~玩番正常既09 我相信冇咩人會出照囉~出粒石都唔會出照~風狗~你成日老吹自己金牌打手~又唔講道理~又自以為有技術~點知都唔敢同我玩~係到亂咁吠有何用~約個時間打幾場~我都想見識下金牌打手既威力~我自問唔會自稱所謂神手~只係垃圾老手一名~但又想挑戰一下你喎~湘約咁多人唔會怕我1個過氣u軍掛~

冷靜處理 : )

查實,
原版009先有技術可言,
rp13開始跟本成張圖都係for一班冇技術既人玩
叫我風哥:)

回復 9# 的帖子

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-4-14 14:49 發表
☆★魔獸爭霸 3: 寒冰霸權 綜合區版規☆★
1.禁止發表有意引起罵戰或會引起罵戰的帖子
2.禁止粗言穢語、誹謗個人或團隊、色情暴力、起底揭私隱等內容
3.禁止宣傳外掛、BUG圖、修改地圖及第三方軟件
4.禁止惡意發帖、考古、連續回覆等洗版行為
5:禁止過分簡單、無意義、的回覆及主題
*可發佈招人玩的帖子,需充分列出招人玩的地圖介紹
*違反以上版規將會被扣分並刪除或關貼或下沉,而不會獲得通知.*
*請善用舉報及編輯帖子功能,避免重複發帖及回帖*
*VIP會員違反版規將會雙倍懲罰,並可能除去VIP資格
*好的文章、影片、引起迴響的提問, 會獲+20金錢或2積分

☆★附例與說明☆★
1.(thx,3Q,支持,先回後看,全符號)等等會被視為違反禁止"5"
2.(XX是垃圾,XX有傻仔,無品XX團,廢物)等等會被視為違反禁止"2"和"4"
3.考古定義為一個月內沒回覆的主題
4.三次或以上的回覆為連續回覆(包第三次)(連續發帖同理)
5.宣傳、招人、約戰請到有關討論區發佈,版主有權移動或刪除該帖
6.使用令人容易聯想的文字或者圖片,版主有權自行判斷作出處分
*禁止一人多開幾個招人玩的帖子,請善用編輯功能
*違反禁止"1" 和 "2" 情況嚴重者會被扣至負分及封IP處理
*違反禁止"3" "4" "5" 或附例 "5" "6" 初犯會被扣20金錢,累犯扣分,禁言
*版主有權就一些"灰色內容、行為"作出處分

引用:
原帖由 gundumX 於 2014-4-14 17:31 發表
☆★魔獸爭霸 3: 寒冰霸權 綜合區版規☆★
1.禁止發表有意引起罵戰或會引起罵戰的帖子
2.禁止粗言穢語、誹謗個人或團隊、色情暴力、起底揭私隱等內容
3.禁止宣傳外掛、BUG圖、修改地圖及第三方軟件
4.禁止惡意發帖、 ...
搶我飯碗
------------

此乃抱怨區

給予玩家抱怨的地方

若對抱怨的玩家有不滿

亦請包容及見諒

因為大家只是為了吐苦水

別理會

引用:
原帖由 古物.帝 於 2014-4-14 19:46 發表

搶我飯碗
------------
此乃抱怨區給予玩家抱怨的地方若對抱怨的玩家有不滿亦請包容及見諒因為大家只是為了吐苦水別理會   
世界係需要競爭

劍豪其實你洗咩理佢姐~ 07對下基本都唔洗技術嫁啦- -009 抽技 好技咪強囉廢技咪大獲囉
rp 可以抽技 又點- -抽足成人 對面都20lv啦- -又係靠運~

再講 劍豪個件是叫無品 我唔覺得~   有誰無錯~? 佢唔可能或無睇禁咩 ~ 之後 佢都a爆左佢啦~ 好過佢汁去賣 都叫有品 ~ 起碼好過d人走場 唔認而家 潛埋水lol 加上mh 唔mh- -都唔洗用啦 周街都係照

不喜勿插 抽兩蚊姐xP

回復 14# 的帖子

07係打團戰用既~夾英既話多數嬴到~但同等冇得rp09比~09會難d~一來講運~2來d技都有出入~玩法就大同小e~撞正自己軍5個都廢技~又冇爆塔技~焗住用火計燒都唔好話唔痛苦~我呢2日開番呢隻09~10場9場都有人走~仲要唔係1/2個~一走走哂咁制~這是人品圖~玩慣左rp既玩番冇rp~走場係正路既~我都預左~最搞笑有人話錯圖~之後走得好快~
講番執裝a裝單野~個場主一開波入場前有打~老連咁長~入到去叫佢再打又唔理我~到我執左先有人話禁執~但可以a~我咪擺番係地下係佢地面前爆囉~但人地已經覺得你執左就係執左~就算你擺番係地下a爆都係執左~(因為我係溫泉門口a爆佢,可能佢唔鋸),有冇品我就唔知@@但認p...k我就敢認第2@@

35 123
發新話題