35 123
發新話題

冇技術請別說人mh 多謝合作

[Close]
引用:
原帖由 風過無痕 於 2014-4-18 02:08 發表

咁又係呀  見到你好幾次一見我地5fd 就即走  之後開個分身入黎 話人廢0 垃圾  之後問返你就話有fd叫/唔打住 場場都有借口 真係叻仔 , 唔好以為你依家係到7up 就有人信啦 上次蜘蛛廢事同你嘈先好聲好氣叫你走 你扮 ...
踢人都要有理由@@神唔神手我唔知~我從不自稱神手~事實係我有話場場嬴~rp圖~識v技就直g到啦~有咩困難~點似你同我吹話自己係相約既金牌打手~曾經叫我過你團~你單聲就冇問題~同埋我想話呢~你同19偉既私人因怨有幾深有幾多~都唔關我事~只要我開場~果條友唔係成日走場~~我都唔會亂踢人(一視同仁)~你話佢mh果d呢~我就唔知真真假假啦~你話有佢話冇~口同鼻咬~你果次淨係叫我踢左佢~原因係你唔想同佢玩~後尾先係whatapp講你既私人因怨~仲要講到好似我錯哂~幫哂19偉~仲話要退出絕信~我咪好老實同你講囉~你唔想同佢玩你咪自離囉~何必仲要入多次場玩姐~你講聲比我知冇問題嫁~之後仲怨我唔幫你~唔踢7佢~講真我唔係你團友~我做咩要幫你踢~你話fd?又唔係話好fd~比1個理由比我~做咩要幫你先~你要小器既~冇問題嫁~反正我都唔同狗玩既~問題不大~最後呢~.~我有係你個群邀請過你地團~同我玩5打5友誼賽~我自己搵4個我覺得ok既街場人同你地玩下~你地個個都話唔打~你話我1個人入你地場5個fd我1個~我成日用籍口走~冇所謂啦~因為我知實比人針~就算唔玩都好正常~咁我想問5打5~公平d~打番場~你地又唔敢~即係我1個人加d路人甲你地就肯打~我搵人你就怕~仲要大聲話我~話我淆底~調轉哂既~唔明白~即係你人多蝦人小就冇問題~5打5就縮哂水~我唔係針對你團~我係針對你風狗~你係有實力既就企出黎玩下5打5~no rp09好定07~我隨時侯教~what is 金牌打手~輸嬴我唔自在~自在可以屠狗~

引用:
原帖由 ★憶月☆ 於 2014-4-29 19:07 發表
冇玩一排咁多事嘅
哈哈~一場鬧劇~開頭我都係針對狗哥咩叫技術~咩叫mh~佢扯到舞雷公咁遠~
已經離哂題~我仲以為自己入錯版~變左比人問罪~都已經唔係為左佢自己平反不是mh而係平反緊我~

字海睇到眼都花,建議分段比較好。
查實我今日都有遇到劍豪燕南天咁既情況,話說我今日挽009rp16,用火神車泉,車爆左對面閃戒,之後比一個貌似叫左十場贏九場(應該係)既人話我冇品,難度我又知到我車過去個陣佢有-rp?我又冇照過對面泉,這就叫冇品爆裝?之後就同佢嘈~~
兩星期冇挽war3(雖然之前也是一星期挽1-2日)咁就辣興左我,下場仲衰,比對面某一條友(唔記得個名了)汁曬d裝,跟住叫個fd洗佢泉,睇佢仲敢唔敢,點知佢咁醒目rp唔出英,比佢吹漲-0-
講到退信又挽翻,可能佢覺得絕信吸引翻佢挽呢。
講真e嫁絕信挽家真不多,如果想迴歸絕信既,最好不過。

引用:
原帖由 毒眼竜 於 2014-5-4 03:53 發表
字海睇到眼都花,建議分段比較好。
查實我今日都有遇到劍豪燕南天咁既情況,話說我今日挽009rp16,用火神車泉,車爆左對面閃戒,之後比一個貌似叫左十場贏九場(應該係)既人話我冇品,難度我又知到我車過去個陣佢有-rp?我又冇照過 ...
哈~佢退信唔係因為悶或者轉其他game玩~佢係冷係型講出黎比我聽~因為果次唔踢佢個仇家~講悔氣說話~~又要威又要戴頭盔~同埋= =個主題都唔明白佢自己做咩要post出黎~每日都有傻仔話人mh~話bug圖~仲有d借題發揮走場~人地講咪由佢講囉~加上對方又冇進一步行動post rp上黎話佢mh~基本上冇必要自己post上黎~到今日為止都冇當時人出返黎話佢mh既~証明冇必要post出黎啦~傻仔有樣睇

本回覆對落再有過分回帖一律殺無赦

請各位注意措詞及留意版規回覆

35 123
發新話題