發新話題

血葬卍櫻花 仲學人招生?

[Close]

回復 15# 的帖子

招人打原來又唔輸得? 乜你地D道理咁搞笑既
更何況佢MH?
我愛妳阿 邹娟♥

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 21:38 發表
招人打原來又唔輸得? 乜你地D道理咁搞笑既
更何況佢MH?
面就係人地比既 架就係自己掉既

又有笑料 輸左咪輸左 係度賴MH

話事話 你幾多歲? 定係我應該問你智商係幾多

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 21:08 發表
難道團長岩岩拎到團板唔可以開POST招生?
佢入我團板踩我場搞事又冇問題?
佢要發大黎搞咪陪下佢癲
利申: 佢自己入團我個板度搞事先 本身唔會係壇回POST囉好冇

P.S. 你係咪要我用團員D AC開POST頂置唔到乜都搞唔到先 ...
講到尾 你而家輸左係度賴死唔走 又唔肯轉團長 咁咪講完 唔洗兜咁遠

你地場三分rp 我一早睇左。下下正面突你殺你。我真係五知邊到mh.
仲有你成日渣住佢mh呢個point尼講 但係一直都無證據。

條雄狗係好煩好厚面皮,但係我從來五覺佢mh
利申:同佢打過好幾次街。

回復 19# 的帖子

求正身名 等我下次屠少你兩次

你呢個團長咁既誠信品格,連最基本既責任感都無。
你個團有個咁既團長真係。。

引用:
原帖由 我是AV狗 於 2014-4-20 21:42 發表
  求正身名 等我下次屠少你兩次
咁就無必要啦,我五係幫緊你,我只係照我觀點講出事實,五洗諗住報答我啦你

回復 22# 的帖子

在心中

回復 19# 的帖子

淨係隻分身拎埋去都知咩料啦 前期隻果心行埋去就走 隻分身冇走光情況底下行埋去冇A佢乜都冇做滿血條友冇反應 我唔信唔對比之下可以知道我幾智
下話 條友比人PO都PO到暈啦
回你第二個PO: 我唔見得你人身攻擊有幾有品囉 我係團長開個團又關你叉事咩
利申我咁唔認數一早拎左個AC出黎打啦 洗係度同你解釋咩 用個腦諗下先講野啦

我愛妳阿 邹娟♥

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 21:51 發表
淨係隻分身拎埋去都知咩料啦 前期隻果心行埋去就走 隻分身冇走光情況底下行埋去冇A佢乜都冇做滿血條友冇反應 我唔信唔對比之下可以知道我幾智
下話 條友比人PO都PO到暈啦
回你第二個PO: 我唔見得你人身攻擊有幾有品 ...
睇你打既野 己經知道你技術=0

你連2技3技大技追我 都殺我唔到 你乜都無做原來要比反應先唔係MH

你呢啲人 打新手就得  

你要咁講我都無意見。
如有冒犯,我好抱歉。

但如果你心有不甘。
要團戰三分我無任歡迎。

我先去訓教了,如果真係想交流下可以pm

回復 26# 的帖子

你地咁樣下下話交流 年中十幾個我個個都要覆?
個個好似隻狗雄咁搵我黎搞事我真係好唔得閒架喎
冇話咩心唔心有不甘 我唔見得自己立場有錯先回你姐 我覺得自己有錯既一早狗縮左啦

我既立場就係: 輸左我唔會再拎入SER打信 你要同隻狗雄一般見識係度一齊吠我唔會怪你

回狗雄: 識我既人都知我唔識打3分 我接你係因為好簡單一個原因: 你好狗煩 你真係我有生以黎見過最Q煩既一個人
唔接你比人話淆 我寧願輸都唔想冇面落台 柒狗識解未E+?

我愛妳阿 邹娟♥

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 21:58 發表
你地咁樣下下話交流 年中十幾個我個個都要覆?
個個好似隻狗雄咁搵我黎搞事我真係好唔得閒架喎
冇話咩心唔心有不甘 我唔見得自己立場有錯先回你姐 我覺得自己有錯既一早狗縮左啦 ...
搞乜事? 又係你自己講 愈諗愈嬲 嬲到醒左 要水火我喎

而家賴完MH 又賴另一樣野?

不是真男人

回復 28# 的帖子

你唔識睇中文我覺得自己冇必要回你

樓上我比個機會你講多次? E+又唔係我搞事 條友搵野黎搞 見我唔回POST就開POST
我愛妳阿 邹娟♥

發新話題