17 12
發新話題

關於Panda0fApink口術加誣衊我名聲事件

[Close]

關於Panda0fApink口術加誣衊我名聲事件

- 首先 .. 如題吧 ;  件事大約係.. 玩一場3.2既火村然後 去到後期 比人屈我講大話 其實係圍村

;

其實我覺得我由始至終都係比人打先果個囉

咁啦.. 呢位Panda0fApink既玩家. 屈我圍村 講大話 ;
 咁我就指出 佢有乜證據話我圍村 如果有咪cap圖/放rp上黎vlan囉係咪先.
 咁同狗吠有乜分別呢個論點啦 其實我覺得如果無證據就一尾係到嘈 果d叫意見
 狗都係因為自己意願同不同情況配合下 先會吠 因為狗唔識分

如果你有證據既歡迎可以交出證據 話我圍村

為表清白 附上一個rp 但佢講完我圍村.. 係同水村 左右路一齊入的 rp裡可見.

相信各位都有精明既眼晴.. 我就唔多講我既意見啦 如有耐性請詳情看rp吧! 嘿嘿
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
-    無奈我心 要辨難辨.. `

解釋等於掩飾。4lv解釋都晒氣。洗洗睡吧

rp都放左啦.. 有需要解釋咩.果段好明顯就係寫左係意見
至於無謂哥 你點諗唔洗通知我架啦

引用:
原帖由

無謂♣纏繞

於 2014-5-2 00:58 發表

個人意見道出事件大約經過然後你覺得 別人看完會不懂分析嗎 ;
難道你就以為 只有你會分析事件嗎 ;
但我恐怕你分析能力也不外如是喔 ;
RP沒看清楚就在吵什麼啦 嘿嘿 ;
至於4Lv就代表唔出得聲既話..
咁你唔係vlan最高lv 就唔該你唔好登入 ;

登入都算了 ; 仲要入黎意見當事實 ;

然後仲拎個4Lv解釋都哂氣既神級道理

都無錯.. 有必要掩飾咩

盲既都睇到佢張圖 ;

沒解釋這個動作的必要 ;

引用:
原帖由

無謂♣纏繞

於 2014-5-2 00:58 發表

回復 2# 的帖子

咁你咪要聽哂我支笛 仲唔叫爸爸?
(有我必贏)

引用:
原帖由 天使的節奏 於 2014-5-2 06:05 發表
咁我咪係你呀爺??仲唔叫人?

1人自HI BJ4

-,-' 我條村隻水門咁既殺數.. 仲屈人圍佢村-,- '

回復 7# 的帖子

BJ4  

玩個遊戲都有名聲可言!

任何野都有名聲可言 ; 只要關聯上人既.. 都會同名聲拉上關係
其實你就算上網打隻字都影響緊自己名聲

引用:
原帖由

一人一個

於 2014-5-2 21:25 發表

玩個遊戲都有名聲可言!

無謂♣纏繞發表於 2014-5-2 00:58          只看該作者  ::: 一按馬上把這個話題放上你的facebook!! :::

天使的節奏
回復 2# 的帖子

魔獸偉
引用:
原帖由 天使的節奏 於 2014-5-2 06:05 發表
咁我咪係你呀爺??仲唔叫人?

bj4  
(有我必贏)

老友你咁講野唔係幾岩啦!
4lv又如何.比你999lv都係咁講野.咁打字加啦!比你係gm都係咁講!
最重要既係理在己方,你話岩唔岩呢!

精景.. 值得讚好

引用:
原帖由

一人一個

於 2014-5-3 21:00 發表

老友你咁講野唔係幾岩啦!
4lv又如何.比你999lv都係咁講野.咁打字加啦!比你係gm都係咁講!
最重要既係理在己方,你話岩唔岩呢!

o~既然你咁在意依D虛名網上既聲譽,你岩我認輸!

17 12
發新話題