發新話題

今日唔覺意聽到一首歌,諗番起好多勁舞回憶

[Close]

今日唔覺意聽到一首歌,諗番起好多勁舞回憶

一聽到呢首BGM,我就諗番起09年的暑假日日去網吧打勁舞。哥陣日日咁苦練自由,同埋哥陣時網戀既幼稚回憶。點解要去網吧呢,事關我哥陣屋企部機好廢,一定要去網吧打,咁我係屋企只好日日玩138(首班車)洗經,同埋同我女友係AU到吹水(網戀=.=) ,雖然依家諗番起真係好ON 8+1,但我真係好開心,真係好似番番以前咁,我仲記得哥陣,自由1-6 係爆既,bu 1~2係爆既,情3 情4唔洗講,一入到去成堆個PLAYER LIST成堆空白名。我仲記得哥陣時勁舞好興卡P打明星,升藍E1(我都有份=.=)。

我記得一打勁舞哥陣,就係YOUTUBE 搵到段片,勁舞團打出345萬分(韓國高手哥個),我睇完就心諗一定要練到好似佢咁勁,雖然我打左成5年都先去到佢個技術(我152最高分都係356萬),但已經好知足了。

後尾好景不長啦,大家都知道,勁舞後尾點衰落法,唔洗多講了,我洗左成4000+的M點都化為烏有,一個封包就滿足晒你既需求(雖然我都有份用)。

最後,我想多謝一個人,佢就係WONG KA HENG (2~4年班哥陣我係澳門既司打口公園日日同佢玩既) ,後尾佢比左隻碟我(勁舞團2.1安裝程式),從此就走上左不歸路啦,雖然我前哥幾年為左打勁舞浪費左好多光陰,但後悔都無畏啦。可幸既係,我都算係一個聰明人(小弟左手寫字),我學業方面一直都KEEP到,無成日打勁舞以致荒廢學業,我依家高二了,下一年就要面對高考,希望我考得上我想入既大學吧,同時祝大家工作愉快,身體健康)

ps: 要講係勁舞有咩遺憾,我諗係無用過卡魔,成日都聽到人卡魔係人都有,都可以提升FPS同埋順D。。但我真係未用過

講下我個勁舞名先, 我主玩兩個號 前面空格 L!UTK(哥陣花左一晚作的,睇落好型所以用左) 同埋 TK_淺,唔知有冇人願意同我玩下同埋吹番一晚水呢?

哥位WONG KA HENG 係讀澳門教業中學既(哥陣就係,依家唔知係唔係),咁多人MC人如果識佢既就請比佢既聯絡方式我啦。

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2014-5-18 14:42 發表
首班車係130-.-
我都可以同你玩既@@@@@
= = 太耐冇玩啦唔記得左

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2014-5-18 17:15 發表
咁係咪而家玩a_a?
呢排好多野測呀,我諗要等到暑假先得閒
可以加我id先既,lbiam23 / 3liutkliutk
港服

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2014-5-18 23:29 發表
我冇勁舞通-.-冇錢買
好遺憾

係咪有病架哥班炸頻佬=.=
三年前咁炸三年後都係咁炸=.=

發新話題