16 12
發新話題

各位皇弟

[Close]

各位皇弟

你地唔好在為重位而亂七八糟..其實皇上之位一早傅左俾我...

皇兄你今日訓醒未?

你只是被流放的小屁孩

本人正式宣佈
c u t !
多謝各大    彩色鳥演員
-    無奈我心 要辨難辨.. `

敢問皇上身份是否保密
不如由小人公諸於天下

請不要再發起無謂貼/洗貼 否則會扣分
笑了

其實火村呢個版係咪only for 放地圖.
最原始果陣 ?
-    無奈我心 要辨難辨.. `

各位契弟 願意收爹未
肯番企訓教未
屋企人有無叫你唔好打甘多機 跟住去睇精神科?~

引用:
原帖由 ☆不知所謂 於 2014-5-27 23:59 發表
各位契弟 願意收爹未
肯番企訓教未
關你9事咩

引用:
原帖由 ☆不知所謂 於 2014-5-27 23:59 發表
各位契弟 願意收爹未
肯番訓教未
我都想知你屋企人有冇帶你睇精神料

引用:
各位契弟 願意收爹未
肯番企訓教未
喂..你係青山邊個部門偷走出黎

笑死人咩 我話緊你地 你地又將個波推番落我度0.0

唉也 係咪接受唔到現實呢  詞窮無法回應~?  係既!
成班傻仔 開埋D 鳥團,呀唔係 狗團先岩 行為都證明你地癲9左啦
繼續啦~~~繼續詞窮落去

引用:
原帖由 ☆不知所謂 於 2014-5-28 19:41 發表

成班傻仔 開埋D 鳥團,呀唔係 狗團先岩 行為都證明你地癲9左啦
繼續啦~~~繼續詞窮落去:handsha ...
睇下d回覆個重點先啦 傻仔 7左都唔知 你覺得你d詞彙好豐富?

引用:
原帖由 ☆不知所謂 於 2014-5-28 19:41 發表

繼續啦~~~繼續詞窮落去:handsha ...
睇精神科=入青山??你咩道理
你連佢地意思都唔明

回復 12# 的帖子

你話我果然無厘頭我夠話你訓醒ON狗狗啦

16 12
發新話題