21 12
發新話題

卡戰唔比圍?

[Close]

卡戰唔比圍?

leonard08XX玩22卡戰,我同我我FD一隊,佢個隊有人走場,佢無走場,跟著我搶佢龍位,我個隊友用藍染位,佢話只可2選1.個陣時已O左嘴,跟著我地兩個圍佢,佢話只可11,O上加O,請問我地可唔可以圍佢呢?

最後佢頂唔順走左場,點既佢唔一早走場呢

我地可以從呢名不走場人士的行為中分析

首先 從不走場兄的不走場表現中可知
22卡戰中以1敵2不知審時度勢 此為頑固 不知變通

其次 呢位係一位有妄想症的人 妄圖以一敵二
失敗後不知悔改 可以得出這位人兄妄想症已病入膏肓

而且 從他最後走場表現中可得知
此為不負責任 決定以1敵2後卻退縮 此乃逃避之舉

綜觀而言 不走場人士應該勸說樓主的朋友走場  而並非妄圖以1敵2

最後
以上言論均在派膠

引用:
原帖由 Azolto 於 2014-5-24 21:19 發表

失敗後不知悔改 可以得出這位人兄妄想症已病 ...
最後 你好成功咁抽左水

2 打 1 除非已經好肥 , 否則一早閃人無謂浪費時間 .

話完你2V1唔想挽走場姐,唔比?
1打1打唔過2打1我走有問題?
打唔過PO文唱人?

回復 6# 的帖子

好勁呀你,洗唔洗比返rp比你睇返,你話比我po你,你打得過就唔洗走場啦,oxx仔

引用:
原帖由 Azolto 於 2014-5-24 21:19 發表

失敗後不知悔改 可以得出這位人兄妄想症已病 ...
嗯一定有妄想症 妄想1打2

知你勁喇神手,幾時用冰輪丸同犯賤打番場@@??

引用:
原帖由 shing0826 於 2014-6-28 20:14 發表
知你勁喇神手,時用冰輪丸同犯賤打番場@@??
又關我是?我玩卡戰一直都唔勁,佢怕咩....

佢吾係用冰輪丸win左你犬夜叉咩@@

卡戰五圍不如咪挽去單機吧拉

回復 12# 的帖子

其實本來係11打緊

你個隊友話OK左,單打單唔係2選1係2選3?我話我未太肥只可以11,你就改到感?唔夠打又唔据就開Post.oxx仔

回覆shing0826

知我點解比你d野犯賤愛哭喇xd

21 12
發新話題